Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „K2 Pontoon,K2 Seth, K2 Coomba“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma K2 Pontoon,K2 Seth, K2 Coomba

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Honza „hanzbiker“ Kolařík 31. 12. 2010 v 22.56 napsal:

máte někdo pontoony doma?uvažuju taky o nich...sice jsou to čistě prašanovky,ale zajímalo by mě,jestli se na nich dá i trochu blbnout v prašanu(jízda pozadu,skoky atd.) nebo jsou spíše jen na čistej freeride...dík moc.

Odpovědět

„prochi“ 22. 1. 2008 v 23.06 napsal:

Seth jsou na sjezdovce nuda, v parku jeste vetsi, prasan joo!

Odpovědět

Michal „Majk SNPX“ Tomeš 14. 1. 2008 v 17.29 napsal:

Zdarec, tak z tohodle výběru rozhodně SETH, Pontoon jsou fakt jen do prasanu, na sjezdovce by jsi se zbytecně trapil. SETHy tě podržej i na těžkym tvrdym povrchu a v parku si to mužeš dát taky, ale nejlíp tě budou zase držet v prachu, zbytek je o zvyknutí si na lyži a na dany podmínky

Odpovědět

„noner“ 14. 1. 2008 v 10.15 napsal:

No tak do těch Pontoonu bych asi bejt tebou nešel, to je čistokrevná prašanovka... Já sem měl tak trochu podobný požadavky a šel sem do Sethů. Ty Coomby by mohli bejt podobný, ale nemaj twintip.

Odpovědět

Michal „chrome“ Lazar 7. 1. 2008 v 22.15 napsal:

vies, ale ja som nemyslel jedny lyze na park aj off piste. To jedny lyze nato mat nemozes. Dlka lyzi na freeride je o dost dlhsia jak do parku. A ja park ani nejazdim. Preto som rozmyslal nad K2 pontoon. Chcel som vediet ze ci sa to nebude sparvat divne na zjazdovke. Newiete mi niekto pomoct???

Odpovědět

Vojtěch „Rain.Deer“ Jelenecký 3. 1. 2008 v 21.23 napsal:

No Pontoony bych zrovna vyloučil a osobně uvažuju taky o lyžích zhruba 50% park/50% off piste a jasně půjdu do Sethů

Odpovědět

Michal „chrome“ Lazar 2. 1. 2008 v 22.29 napsal:

K2 pontoon, k2 seth, k2 coomba .Co powiete ,ktore z tycho lyzi sa viac hodi na freeride a obcasne jazdenie po zjazdovke????

Odpovědět

TOPlist TOPlist