Diskuse na téma „Máte skúsenosti s lyžami CHOC?“
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Máte skúsenosti s lyžami CHOC?
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Máte skúsenosti s lyžami CHOC?
Hodnocení: 0
„niga“ 29. 10. 2010 v 11.38 napsal:
Reakci na „Fico3“ : serus. ja mam choc storm freeridy. su to super lyze. myslim, ze maju rozmery 13,5x10x13. v prasane ako by si na nich plaval. uplna nadhera. som s nimi spokojny. na upravenom svahu je to na nich ale uplne o niecom inom. musis si na to zvyknut. maju velky radius a su riadne siroke, takze sa na svahu jazdi s nimi trochu inak ako zo zjazdovymi alebo slalomkami. su fakt kvalitne... i ked povodne som chcel kupit durety, ale tie som nezohnal a tieto boli presne take iste akurat s inym obrazkom
Odpovědět
Hodnocení: 0
„Fico3“ 19. 5. 2008 v 14.52 napsal:
Mate niekto skusenosti s lyzami Choc the Game alebo Pleasure, popripade Choc storm freeride? Podla dostupnych info su v nich pouzite dost dobre materialy. Jazdim hlavne freeride casto na vsetkych druhoch snehu. Myslite, ze sa da ustat tvrdy sneh aj v svahoch so sklonom cez 50° stupnov s tvrdou lyzou co ma pod viazanim 100mm (pleasure aj storm free.)? tie CHOC The Game ma zaujali podobne tvrdou konstrukciou ale neviem presne rozmery, myslim ze pod viazkom by mali mat 86mm a tym padom by mi boli asi vhodnejsie. AK NIEKTO VIETE, NAPISTE PROSIM ROZMERY A VAHU, kedze vleky su pre mna tabu. :)Neviete či su vhodne aj na strmsie svahy s roznym snehom alebo su to skor backcountry freestyle? Mam dosluhujuce ARMADA ARV ale su velmi makke, skor do prasanu.
Potrebujem podobnu ale tvrdsiu lyzu aby ma podrzala aj na zlom snehu.
CHOC ma zaujima hlavne koli pomeru cena-vykon a tvrdost-sirka.
Dik za kazdy nazor........
Odpovědět