Diskuse na téma „Péče o prkýnka-vosk,hrany,údržba“
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Péče o prkýnka-vosk,hrany,údržba
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Péče o prkýnka-vosk,hrany,údržba
Hodnocení: 0
Jan „jgreen“ Zelenka 26. 11. 2008 v 16.17 napsal:
Reakci na „Meela_FR“ :
mas pravdu, de to s tim uplne samo..
dik za radu :)
Odpovědět
„Meela_FR“ 4. 11. 2008 v 13.41 napsal:
Na skluznici funguje jakysi technicky benzin od SKIVO... Funguje perfektne a sezenes ho relativne kdekoliv. Myslim, ze momentalne i v Tesco Stores :-)
Odpovědět
Milan „Milis“ Masopust 31. 10. 2008 v 17.57 napsal:
no ja nevim ja to nikdy nemyl pac to budes mit z railu hned zase zasvineny a i ze spinavyho snehu ale tak asi nakej benzin by to mohl pustit si myslim..to si myslim ja uvidime jesi ma nekdo lepsi zkusenosti s tim...
Odpovědět
Jan „jgreen“ Zelenka 31. 10. 2008 v 17.40 napsal:
lidi cim mejete skluznici? sem si prinse public enemy ze servisu, a kdyz mi navrtavali vazan i tak mi zasvinili skluznici z eto nejde dolu.. :/
dejte nekdo tip.. dikkky
Odpovědět
Václav „Vaclavensi“ Holub 24. 3. 2008 v 17.02 napsal:
Zdravím frajeři...
Hele chci se zeptat, neznáte nějaký kouzlo, kterým by se daly zahladit a opravit škrábance na horní desce lyží??? Letošní zima byla bohatá na kameny, který nešetřili jen skluznice ale estetickej hořejšek :D :D :D Dík moc předem za rady
Odpovědět
„Pichak“ 20. 3. 2008 v 13.54 napsal:
http://www.tokowax.cz/main.php?page=vos…
tady mas link na reparacni svicky toko, maj cerny i bily :wink:
Odpovědět
Václav „Vaclavensi“ Holub 19. 3. 2008 v 21.50 napsal:
Ahojda,chtěl bych tady rozjet téma, na který sem ještě nenarazil...
Mohli byste sem házet nějaký svoje tipy a vychytávky, který z těch prkýnek udělaj žihadla???
Hned bych začal dotazem... Existuje nějaká tyčinka na opravu skluznice,která je bílá??? Mám K2 PE a sice sněhobílou, ale silně poškrábanou skluznici a nechce se mi na ní cákat černý cofixy... Dík moc předem...
Odpovědět