Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Vysoce kvalitní krátké juniorky vs. snowpark ?“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Vysoce kvalitní krátké juniorky vs. snowpark ?

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

lukas „lukin“ mikula 21. 10. 2009 v 11.14 napsal:

Reakci na „heavyn“ : no tak to snad ani ne...

Odpovědět

„Ridentity“ 17. 10. 2009 v 19.37 napsal:

Reakci na Petr „huxik“ Pitucha: Dobře ty, Pity... No a už je máš teda vybraný? A co ovceeee?

Odpovědět

Petr „Ksylofón“ Pitucha 15. 3. 2009 v 20.59 napsal:

Čao ja jezdím závodně a vlastním samozřejmě slalomky (165cm). Letos se chystám naplno začít věnovat freestylu a už to skouším i na těch slalomkách, ale je to o hóóódně težší než na freestylových lyžích. Při 360 máš těžiště lyží úplně někde jinde než u těch freestylek takže problém v rovnováze. Při backflipu máš krátké patky. Při grabech atd jsou ty lyže hrozně těžké a ve vzduchu jsou nemotorné. Toť vše.

Odpovědět

„heavyn“ 27. 3. 2008 v 10.39 napsal:

cau,
Salamove delaj letos tydle dylky jj, kadopadne ja zkousim skiboardy okolo 110cm podivej pro zajimavost sem
[url=http://www.skiboardsonline.com/Merchant…]tady[/URL]
jezdim ted na 105cm revolt a da se na nich delat cokoli, jediny co jim bude chybet oproti stihlejm salamonkam bude asi rychlost (kamos z nemecka psal ze jedou o nekolik km/h pomaleji, ale ze stovkou jedou:)), vyhodou pak zas je sirka pro dopady i lepsi jizda v hlubokaci a celkove rulujou :D

Odpovědět

Jan „swobitch“ Svoboda 7. 2. 2008 v 23.13 napsal:

Zdravim všechny jezdce,
považuji se za celkem slušnýho jezdce nemají problém sjíždět cokoliv až po černé, často navštěvuji snowparky se svými kárvy nebo nejradši jezdím s krátkými lyžemi (ne bigfooty), chtěl bych se zeptat na názor, pořídit si nějaký krátký vysoce kvalitní juniorský lyže (závodní lyže, seříznutý do kárvu).
Rád totiž jezdím carving na ostřejších červenejch až černejch, často ale měnim způsob jízdy na rychlý krátký oblouky a častokrát zajíždím s krátkejma do snowparku na 180 nebo 360... Je mi jasný že to nebude nic moc na nějaký 6-8mi metrový polety.. Mám vyhlídnutý jedny od Salámů (délka kolem 120-130), nejsem si ale jistej jestli by přežily mejch 70kilo váhy (věk mám 24)a můj celkej agresivní styl jízdy, natož aby obstály ve snowparku...

Možná jsem magor, že o tom vůbec přemejšlim, ale docela by mě zajímal názor třeba někoho z vás, jak se k tomu stavíte?

Díky moc za odpověd´

Swobitch :D

Odpovědět

TOPlist TOPlist