Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Voskování“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Voskování

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Jan „jgreen“ Zelenka 20. 3. 2008 v 09.12 napsal:

Vaclavensi napsal:
<span class="quote">Utěrka to je parádní.. Je to jako smirek,stejně ale musíš skluznici vydrhnout kartáčem. Tohle se používá na jemný doladěníía odstranění odstraněnejch nečistot :lol: :lol: :lol:
A já se chci zeptat,jak mám opravit rozkrájenou skluzku od letošní travnatý zimy!!! A čím prosííím Vás??? Mám bílou skluzku a nechci nani plácat černej cofix...Díky moc a jezděte,dokud se ještě dá</span>

no pokud nejsou ty diry moc velky tak kdyz to nechas nabrousit na stroji tak ti tam udelaj novou strukturu a ty nejmensi diry ti sjedou.. s tema vetsima to bohuzel nevim, ale myslim ze do par let me to bude zajimat taky :D

Odpovědět

Václav „Vaclavensi“ Holub 19. 3. 2008 v 22.50 napsal:

Utěrka to je parádní.. Je to jako smirek,stejně ale musíš skluznici vydrhnout kartáčem. Tohle se používá na jemný doladěníía odstranění odstraněnejch nečistot :lol: :lol: :lol:
A já se chci zeptat,jak mám opravit rozkrájenou skluzku od letošní travnatý zimy!!! A čím prosííím Vás??? Mám bílou skluzku a nechci nani plácat černej cofix...Díky moc a jezděte,dokud se ještě dá

Odpovědět

Jan „jgreen“ Zelenka 13. 12. 2007 v 18.22 napsal:

tak to vubec nevim.. s tim zkusenosti nemam.. :(

Odpovědět

Lukáš „Papaj“ Holý 13. 12. 2007 v 17.55 napsal:

pohoda a neviš jak je to s utěrkou fiberlane od swixu prej se to pak nemusí škrábat ani leštit

Odpovědět

Jan „jgreen“ Zelenka 10. 12. 2007 v 22.08 napsal:

ja ted davam univerzalni vosk.. normalka to zazehlim (rozehrat, nakapat rozehlit - ale bacha at nepodrzis zehlicku moc dlouho na skluznici, a nedavej to na moc horky stupne..) a druhej den jezdim.. zatim nepouzivam nic rychlyho na svahu, ale asi zacnu, protoze posledne jak bylo teplo tak to vubec nejezdilo.. :(

Odpovědět

Lukáš „Papaj“ Holý 10. 12. 2007 v 16.37 napsal:

Potřeboval bych poradit jak voskovat jaký vosky použít a tak všeobecně všechno kolem toho.

Odpovědět

TOPlist TOPlist