Diskuse na téma „Potřebuju poradit.... Lyže+vázání“
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Potřebuju poradit.... Lyže+vázání
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Potřebuju poradit.... Lyže+vázání
Hodnocení: 0
Jakub „janouch“ 13. 1. 2011 v 16.40 napsal:
Reakci na Mili: chces kupovat carvingove lyze na sjezdovku 8-O ??? Nebo na co presne shanis?
Odpovědět
„Mili“ 13. 1. 2011 v 15.59 napsal:
Prosím, potřebuji poradit, jsem rekreační lyžařka, ale začalo mě to teď hodně bavit.... Chci si koupit lyže, v obchodě, který mi doporučila známá mi borec vynachválil snad jediný typ lyží na moji výšku, který měl, ELAN BLACK PERLA, navštívila jinou jsem jinou prodejnu a tam mi bylo řečeno, že jsou to lyže spíše pro začátečníky a to já teda rozhodně nejsem, řekl mi že mám jít do Vóllkl ATTIVA SOL... Prosím poraďte, Vaše názory.... Když se rozližuji, př. druhý třetí den, tak jezdím dobře, sjedu všechno...Rozhodně nechci kupovat za dva roky zase nové lyže....
Mili
Odpovědět
Pavel „Kumi“ Kumšta 23. 9. 2008 v 22.21 napsal:
zdar jak sviňa mám objednaný vázko Marker 12 free a hodlám ho naštelovat na line chronic...je tu někdo kdo ví kam, jak moc daleko od středu apod. deska ano či ne?...chtěl bych takový šikovný univerzály do prachu i do parku s freeski začínám doteďka sem byl čistej alpskej závoďák, prosím o radu někoho zkušeného díky moc předem :wink:
Odpovědět
Jakub „Kenny?“ Matous 5. 6. 2008 v 17.31 napsal:
p58 napsal:
<span class="quote">dost slusny clanok o poziciach viazania.
[code:1:1c1ded5d21]http://homeboyski.co m/2008/03/01/how-to-decide-the-right-binding-mounting-point- on-todays-skis-especially-k2-boards/[/code:1:1c1ded5d21]< /span>
hmm jeste umet poradne anglicky :-D nechtel by si mi to strucne prelozit? :D
Odpovědět
stevo „p58“ condik 29. 3. 2008 v 13.11 napsal:
dost slusny clanok o poziciach viazania.
[code:1:aa9e7f7e66]http://homeboyski.co m/2008/03/01/how-to-decide-the-right-binding-mounting-point- on-todays-skis-especially-k2-boards/[/code:1:aa9e7f7e66]
Odpovědět
lukas „lukin“ mikula 27. 3. 2008 v 13.14 napsal:
Vazani na parkovky patri na pravy stred lyze minus 2 az 3 cm (podle zvyku). Na absolutnim stredu to nedava smysl, protoze vase teziste je potom ne uprostred ale spise ve predu.
A v prasanu se tak rozhodne jezdit da a je to spise o zvyku nez o nemoznosti jizdy v prasanu na parkovkach s vazkem uprostred.
Rentalove vazani na freestylove lyze nepatri, tecka. n
Nejsou dost pevne, jsou tezke a vase teziste se posune vys a tim padem vam lyze budou vic "kroutit" koleny.
Odpovědět
Jan „jgreen“ Zelenka 26. 3. 2008 v 15.08 napsal:
memento napsal:
<span class="quote">To je normalka rentalovy vazko ktery se pouziva v pujcovnach, Nevim jestli je to nejlepsi volba protoze je tezsi.</span>
tak sem sehnal rossignol axial power 120 s posunou spickou i patkou.. tezsi to asi trochu bude, ale myslim ze je to o zvyku, spis se bojim ze to bude vysoko.. no kazdopadne me to stalo litr, jety z bazaru takze pohoda..namontuju to a vyzkousim..
Odpovědět
Petr „memento“ Horák 26. 3. 2008 v 09.00 napsal:
To je normalka rentalovy vazko ktery se pouziva v pujcovnach, Nevim jestli je to nejlepsi volba protoze je tezsi.
Odpovědět
Jan „jgreen“ Zelenka 20. 3. 2008 v 09.10 napsal:
Vaclavensi napsal:
<span class="quote">ZDrc...taky mmám K2 PEa na nich je namalovaná poloha co nejvíc vzadu a co přesně na střed... Ukecal sem servisáka, aby to vázko prdnul mezi tyhle dvě polohy a udělal sem kompromis:) Je to fakt pohoda!! A ještě mám rychloposuvnou tyrolku,takže,když sem v parku,posunu vázko na střed a když v prašanu,hodím si ho dozadu a je to paráááda:)
Hodně štěstííí</span>
hele tohle tovje vazani me fakt zaujalo, jak ze se presne menuje a kolik stalo? A myslis ze bys mi mohl rict na ty stupnici co na ty lyzi je kde presne si to nechal navrtat? diyk za infoo
Odpovědět
Václav „Vaclavensi“ Holub 19. 3. 2008 v 22.56 napsal:
ZDrc...taky mmám K2 PEa na nich je namalovaná poloha co nejvíc vzadu a co přesně na střed... Ukecal sem servisáka, aby to vázko prdnul mezi tyhle dvě polohy a udělal sem kompromis:) Je to fakt pohoda!! A ještě mám rychloposuvnou tyrolku,takže,když sem v parku,posunu vázko na střed a když v prašanu,hodím si ho dozadu a je to paráááda:)
Hodně štěstííí
Odpovědět
Jan „jgreen“ Zelenka 7. 3. 2008 v 08.59 napsal:
[quote:377f61da4a]ted sem byl ve francii a měl sem vázko uplně na čistym středu a napdalo tak sme se vydali do prach a myslel sem že chcípnu všichni pohodička a mě boleli tak nohy že sem druhej den nemohl skoro ani chodit takže radim hod to trochu dozadu</span>
super diky moc za radu, ma jeste nekdo nejaky zkusenosti? :wink:
Odpovědět
Lukáš „Papaj“ Holý 5. 3. 2008 v 20.24 napsal:
jgreen napsal:
<span class="quote">Zdarec, koupil sem si ted novy K2 PE a chtel sem si nechat navrtat vazani doprostred, ale co sem si precet tyhle prispevky zacinam premyslet o mirnym posunu dozadu..
HOdne me bavi jezdit na switch, k tomu by se hodilo mit ho veprostred, ale obcas to proste nevyjde... :?
Jak teda do prasanu s tim a volny jezdeni? Mate s tim nekdo zkusenosti? poradte prosim..</span>
ted sem byl ve francii a měl sem vázko uplně na čistym středu a napdalo tak sme se vydali do prach a myslel sem že chcípnu všichni pohodička a mě boleli tak nohy že sem druhej den nemohl skoro ani chodit takže radim hod to trochu dozadu
Odpovědět
Jan „jgreen“ Zelenka 4. 3. 2008 v 20.06 napsal:
Zdarec, koupil sem si ted novy K2 PE a chtel sem si nechat navrtat vazani doprostred, ale co sem si precet tyhle prispevky zacinam premyslet o mirnym posunu dozadu..
HOdne me bavi jezdit na switch, k tomu by se hodilo mit ho veprostred, ale obcas to proste nevyjde... :?
Jak teda do prasanu s tim a volny jezdeni? Mate s tim nekdo zkusenosti? poradte prosim..
Odpovědět
Petr „memento“ Horák 28. 11. 2007 v 09.34 napsal:
:D to nebude lyzema, a jesi to chces prevrtat, tak tam budes mit 8 dir na kazdy lyzi znova
Odpovědět
„HracH“ 20. 11. 2007 v 17.21 napsal:
No clovece...to se prave takhle na freestylovy lyze montuje...je to teda ta nejradikalnejsi varianta, to je pravda, ale freestylisti si to montujou prave takhle. Rovnovahu bys na tom mel mit pri rotacich naopak lepsi... Je to taky kvuli romu, ze takhle vubec neni rozdil, jestli jedes switch (fakie) nebo normalne. A vo tom to je ze jo:)
Samozrejme na jezdeni v prasanu nebo i na sjezdovce je to na ukor tocivejch vlastnosti ty lyze...takze cim vic jezdis, tim vic si posun vazko dozadu. Na skoky a jibbing bych to ale nechal takhle!
Odpovědět
„Stifmajstr“ 20. 11. 2007 v 11.36 napsal:
Zdarec..... potreboval bych poradit kam nebo spis v jaky vzdalenosti umistit vazani..... Koupil sem si tedka prvne freestyle a ty kokoti mi to navrtali presne doprostred takze pokazdy kdyz vyskocim hodim hubu - spatny teziste. mam pred i za vazanim stejnou vzdalenost... chtel sem vas poprosit jestli by mi nekdo neporadil..... predem dkes Thomas..... :?
Odpovědět