Čus, hele mam taky podobnej problem a rád bych se svezl s váma na tématu. Pořídil jsem si Lušťáky FST 190 do prašanu a nevim, co na to za vázko. Kámik mi říkal, že 14-15 DIN na mých 190cm a 80kg je tak nějak ideál. Ale nevim, jestli to neni moc přepálený. Je fakt, že občas kravinky by mě v prašánku bavily. Na sjezdovce mi 8 DIN stačilo, ale když jsem měl pujčený 170 od Line, tak 12 DIN bylo jasných (víc to nešlo). Chtěl bych slyšet taky další názor, co si o tom kdo myslí. A nějaký rady bych taky bral. A kdybyste náhodou měli nějaký silnější vázko s brzdou pro střed 98, za normál cenu, bylo by to taky fajn.
Hodnocení: 0
Král „Král-První“ První 2. 12. 2010 v 22.59 napsal:
Čus, hele mam taky podobnej problem a rád bych se svezl s váma na tématu. Pořídil jsem si Lušťáky FST 190 do prašanu a nevim, co na to za vázko. Kámik mi říkal, že 14-15 DIN na mých 190cm a 80kg je tak nějak ideál. Ale nevim, jestli to neni moc přepálený. Je fakt, že občas kravinky by mě v prašánku bavily. Na sjezdovce mi 8 DIN stačilo, ale když jsem měl pujčený 170 od Line, tak 12 DIN bylo jasných (víc to nešlo). Chtěl bych slyšet taky další názor, co si o tom kdo myslí. A nějaký rady bych taky bral. A kdybyste náhodou měli nějaký silnější vázko s brzdou pro střed 98, za normál cenu, bylo by to taky fajn.
Odpovědět
Roman „Pun!sh3r“ Šafář 27. 11. 2007 v 20.48 napsal:
Jo, a ještě by mě zajímalo jestli někdo neví šířku brzdy starýho Looka pivot. Jestli by se do nich vlezly K2 publici.
Díky
Odpovědět
„froxic“ 27. 11. 2007 v 20.43 napsal:
noo... tak to by me zajimalo tez..... takze doufam ze ti nebude vadit kdyz vyuziju tvuj post... Dikes za kazde info lidi
Odpovědět
Roman „Pun!sh3r“ Šafář 27. 11. 2007 v 17.37 napsal:
Zdar, poradil by mi někdo jak si dat univerzálně vázko? Aby se s tím dalo dobře skákat a jibbovat...ale naopak i slušně jezdit.
Díky moc za radu
Odpovědět