7. ročník Stubai Premiere proběhne v polovině října

Léto neúprosně doznívá a blíží se nám podzim. S ním pak i otevíračky evropských snowparků. Již sedmým rokem se můžeme těšit z akce Stubai Premiere, která se koná v místním ZOO snowparku. Pořadatelé i přes ne uplně ideální podmínky již nyní připravují snowpark a ladí letošní program. 

Stubaiský ledovec otevírá své brány 16. - 18. října 2015. Těšit se můžete na klasický Brandsaloon, který přivíta přes 40 značek v jejichž stáncích si bude každý zájemce moct vyzkoušet novinky pro nadcházející sezónu. Testování proběhne opět zcela zdarma.

Místní shapers crew pro vás připraví absolutně vymazlený ZOO snowpark, kde na vás bude čekat jak pro lajna se třemi skoky, raily a jiby, tak medium a easy překážky. Ani letos nebudou chybět různé contesty a photo a video sessions. 

Ke Stubai Premiere neodmyslitelně patří i každo večerní parties. Ani letos tomu nebude jinak a bude se na co těšit. Dj se budou věnovat především reggae, hip-​hopu a technu. Návštěvníci se mohou těšit například na Drunken Masters nebo šampiona Red Bull Thre3style, kterým se v roce 2014 stal Eiske83

Celá Evropa opět přivítá nadcházející zimu i na Stubaii a i vy můžete být u toho. Na stránce www.stubai-premiere.com již nyní najdete akční balíčky, které se pohybují od 172 EUR. Nečekejte ale moc dlouho, těch nejvýhodnějších balíčků není mnoho.

Kompletní a aktuální informace hledejte na stránce www.stubai-premiere.com nebo na facebookovém profilu snowparku.

Foto: Peter Buchebner, Eignerphoto, Stubai ZOO

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...