Jak bude vypadat park pro Kaunertal Spring Classics 2018?

Je čas opět vyrazit na Kaunertal. Již tento pátek bude otevřen nový setup parku, který je právě v této době stavěn pro Kaunertal Spring Classics. Letošní ročník proběhne ve dnech 8.4.-21.5.2018 a vy se můžete těšit na hodně vostrej snowpark a plno akcí a doprovodného programu. Dejte dokupy partu a alou na hory.

Během sedmi týdnů zde proběhne přes 10 naplánovaných událostí, mezi které budou patřit i Shred Unit Girls Shred Day powered by Golden Ride, Soulshred Kaunertal Week, Kaunertal Spring Camp a další a další akce věnované jak freeskiingu tak snowboardingu. 

Těšit se můžete na vymazlený snowpark s velkou PRO lajnou, překážky v MEDIUM lajně a také na nepřeberné množství železa a beden v JIB lajně, která bude zasazena do Snake runu. Jen se schválně podívejte, co si pro vás místní shapeři připravují. 

Jak jsme se zmínili, tento park se otevírá již tento pátek 23.března a vy si rozhodně najděte čas, vyrazit do tohoto vyhlášeného rakouského střediska. 

Aktuální info hledejte na oficiálních stránkách www.snowpark-kaunertal.tirol, kde najdete jak program akcí, tak i novinky z parku a případné změny. Sledovat můžete i stránku události na facebooku.

Další zajímavé články

Rychlovka "Homeruns" s Markusem Ederem

Markus Eder se nám připomíná backcountry jednohubkou "Homeruns"...

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...