Premiéra filmu TELEfilm v Praze

Alpsport premiéra projektu TELEfilm 22. 11. v Praze!

Před měsícem a pár dny jsme zveřejnili sestříhanou upoutávku nového českého filmu o telemarkovém lyžování. Nyní bychom Vás rádi pozvali na premiéru celého filmu, která proběhne 22. 11. v Praze ve filmovém klubu VŠE (filmacek.net).

Akce začíná v 19:30 a v průběhu večera je kromě samotného křtu DVD a projekce téměř padesátiminutového filmu v plánu také bohatá tombola s věcnými cenami od sponzorů projektu a vylosování výherce poukázky na ubytování a permice ve středisku Weissee z těch, kteří do 22.11. objednají speciální značkovou TELEmarkovou mikinu z webu projektu www.telefilm.h2omaniaks.com. Na tomto webu se dozvíte i více informací o premiéře.

Vstupné je zdarma, soutěžní lístky do tomboly budou za symbolickou cenu v prodeji u vstupu do kinosálu. Program ve filmovém klubu skončí ve 22:00. Počet míst k sezení je omezený, takže doporučujeme dorazit včas :-) O den později, tedy 23. 11. proběhne také premiéra TELEfilmu na Slovensku, v rámci zahájení festivalu Horalfest 2012 v Tatranské Lomnici. O dalších plánovaných projekcích budeme informovat na webu projektu.

S myšlenkou a scénářem TELEfilmu přišel Michael Turek mladší, který je podepsaný i pod režií. Natáčení probíhalo na svazích v ČR v Krušných horách a v Alpách v Rakousku. Na záběrech uvidíte jezdit kromě výše zmíněného Michaela, Kamila Dostála, který má za sebou více jak dvacet startů ve světovém poháru v telemarku, Michala Alexu, Radima Nevrlého, Aničku Kašparovou a Štěpána Pobudu. Pod produkcí je podepsána H2Omaniaks production, kameru, střih a částečně také režii má na svědomí Tomáš Mähring a s grafickou úpravou nám pomáhá Igor Faltus.

Celý projekt TELEfilm mohl vzniknout díky podpoře firem Scarpa (generální partner TELEfilmu, italský výrobce nejen telemarkových bot, www.scarpa.cz), Hannah (český výrobce outdoorového oblečení, právě díky Hannahu mají všichni jezdci ve filmu na sobě slušivé hadříky), Lusti (český výrobce špičkových lyží), Alpsport (outdoorové prodejny, distributor a prodejce značky Scarpa), Sonim (americký výrobce „nejodolnějších telefonů světa“) a Sportkamery.cz (distributor a prodejce speciálních kamer na helmu). Nejen další partnery filmu, ale i popis členů TELEtýmu a více informací o celém projektu najdete na výše zmíněném webu projektu, aktuality, zajímavosti a novinky se dozvíte také na www.facebook.com/telefilm2012

Text a foto: Váš TELEteam

Další zajímavé články

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

MSJ 2024: Parádá! Péťa Müller si proklestil cestu do finále slopestylu

Hned na úvod Mistrovství světa juniorů 2024 v Livignu dokázal Péťa Müller v nabitý konkurenci postoupit do finále slopestylu...