Startuje Dew Tour 2017

Zahřívací kola letošní zimy jsou už snad za náma a jde se trošku do tuhýho. Už zítra startuje jedna z největších akcí sezóny a to tradiční americká Dew Tour. Ta se poslední zimy usídlila v Coloradu v resortu Breckenridge a nejinak tomu bude i letos. Vybraná smetánka lyžníků a boardistů se utká v slopestylu, kterej se po loňským rozdělní jibů a kickerů vrací do klasický podoby. Nebude pak chybět superpipe a loňská žhavá novinka a to týmová soutěž a taky večerní street závod. Všechno startuje už zítra a my se tak v rychlosti jukneme, co nás čeká!

Středa bude ve znamení kvaldy supepipe (10:15 muži, 13:00 ženy), ve čtvrtek se bude pokračovat slopestylem (09:45 muži, 12:30 ženy). V pátek už se mají rozdávat první placky mezi lyžníkama. Svoje finále rampy najdou v plánu muži (09:00) a i bábovky (10:45). Den pak vyvrcholí večerním street kontestem (19:00). Sobota bude patřit finálovým bitvám ve slopestylu (12:30 muži, 14:15 ženy). Celou akci zakončí nedělní týmová soutěž, kde se samostatně bude hodnotit rampa (12:30), raily (13:15) a skoky (14:00). Pozvánku dostalo šest týmů a to jmenovitě Armada, Atomic, Faction, Head, K2 Völkl.

(Začátky jsou americkýho času – u nás +8 hodin)

Na startu se předvede jedno velký freeski jméno vedle druhýho. Kompletní seznam vyvolených lyžníků a lyžařek pak najdete na webu zde. My samozřejmě budeme celou akci náležitě monitorovat a zahlcovat Vás průběžnejma výsledkama.. K dispozici by měl být i LIVESTREAM, kterej by měl startovat na ofiko webu právě tady.

Více infa na webu Dew Tour zde.

Další zajímavé články

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...