Camp Kaprun 2018

Česká snowboardová škola ve spolupráci s Freestyle Area crew připravují na druhou polovinu dubna další ročník svého freestylového kempu. Pokud chceš vyrazit na hory a užít si jaro na sněhu, zkoukni následující pozvánku a přihlaš se.

Jaro pomalu klepe na dveře, ale tobě se ještě nechce přestat shredit? Přihlaš se na Camp KaprunRakousku (14. - 21. 4. 2018) a užij si s námi jaro plné snowboardingu!

Česká snowboardová škola ve spolupráci s Freestyle Area pořádá již třetí ročník freestylového campu, na kterém nechceš chybět! I letos bude camp probíhat v duchu „Progress or Die“ a na všechny campery čeká spousta nabitého programu, o který se budou starat coachové Martin Kaňůrek a současný mistr ČR ve slopestylu Honza Lohynský.

Campu se letos zúčastní i nadějná mládež, protože výherci dětské kategorie Českého poháruHorsefeathers Kids Tour v rámci Freeride.cz Just Ride od nás dostali cenu v podobě voucherů. 

Mimo celodenního coachingu a spousty legrace ve skvěle upraveném snowparku na ledovci Kitzsteinhorn, bude denně probíhat videocoaching a odpolední program jako slackline, grilovačka či odpočinek v sauně, která je součástí ubytování v krásných apartmánech resortu Adler.

Vedle campu zároveň poběží vzdělávací kurzy snowboardových instruktorů APUL a budou probíhat různé workshopy o technice jízdy na sjezdovce či v prašanu, kterých se samozřejmě campeři budou moci zúčastnit.

Více informací včetně ceny a registrace najdeš na stránkách Freestyle Area.

Tak čekni video z loňského ročníku, přihlašuj se a stay tuned!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!