Dětský snowboardový kemp Beany Get Together

Snowboardový kemp pouze pro děti? Ano, přesně takový kemp připravuje v termínu 3. - 4. března 2017 team značky Beany. V následujícím textu se dozvíte, co vaše dítka čeká, a kde se kemp uskuteční.

Poprvé v historii dětské značky Beany se koná snowboardový kemp určený pouze pro děti. Při této příležitosti, bychom všem dětem, co mají zájem se něco naučit, s něčím poradit, či strávit krásné dva dny v jednom z nejlepších parků v České republice, nabídli jedinečnou příležitost, přijet za námi do Krkonoš na Moravskou boudu.

Celý víkend budou děti provázet nejlepší koučové, pilovat triky i učit důležitým základům pro freestyle snowboarding, a to ZDARMA! Během celodenního ježdění, budou koučové sledovat progres všech účastníků a na závěr víkendu děti patřičně odmění při slavnostním vyhlášení.

Profesionální photoshooting je samozřejmostí!

Pro pohodu dne nám bude v parku vyhrávat hudba, energii si doplníme u našeho grilovacího stánku!

Jelikož se jedná o jeden z nejvýše postavených freestylových parků, dopravu k němu zajistíme hromadným vývozem rolbou.

Rádi se seznámíme se všemi začínajícími snowboardisty, kteří se budou moci poradit a skamarádit s naším Beany teamem, který zde nebude chybět!

Camp je určen jak pro začátečníky, tak pokročilé ridery!

Naše test centrum nabídne prkýnka i těm nejmenším snowboarďákům. Aktuální informace o snowparku najdete na stránce www.parks.cz.

Důležité pro účast je předběžná registrace na emailu jana.cechova@ucz.cz.

Celý Beany team se na vás těší!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!