FreestyleZOO Snow Camp 2016 - Klínovec

Stále řešíš, kam tento rok vyrazit na hory? Miluješ freestyle na prkně, chceš začít nebo rozvinout svoje skills a navíc se u toho božsky pobavit? Tvé hledání je u konce, partička FreestyleZOO tě totiž zve na svůj zimní kemp, který proběhne ve dnech 16.3. - 20.3.2016. A co že tě na našem letošním campu na Klínovci čeká?

Zlepšíš si jízdu na snowboardu, naučíš se nový triky ve snowparku a vypiluješ styl pod vedením zkušených koučů, poznáš super partu lidí se stejnými zájmy a hlavně si pořádně užiješ 4 dny plné ježdění, skoků, jibbování, soutěží, párty, dobrého jídla a srandy. 

Snowboard kemp je pro všechny, kteří už zvládají alespoň jízdu na sjezdovce. Hrdinní nováčci ve freestyle si začnou zkoušet své první skoky, bedny a triky. Pokročilí jezdci se naučí nové triky nebo si mohou vylepšit techniku provedení u těch, které již ovládají. Poznáš nové lidi spřízněné s freestylovými sporty, užiješ si pořádnou dávku adrenalinu a legrace. 

Jezdit budeme ve snowparku na Klínovci Krušných horách, v jednom z nejlepších snowparků v Čechách. Set-​up snowparku připraví speciálně pro náš kemp skupina Maximal Animal. Kromě jízdy ve snowparku si budeš moci vyzkoušet indoboard a proletět cvičného kite draka. To vše pod vedením zkušených koučů Michala Bíši Tomáše Bolardta.

Naším domovem bude horská chata Barborka Háji u Loučné, ve vzdálenosti jedné autobusové zastávky od ski areálu Klínovec. V chatě je plně vybavená kuchyň, kde bude tradičně předvádět své kulinářské skills náš šéfkuchař a kauč v jedné osobě - Tomáš. Troufneš si taky? Hodovačku si potom můžeš vychutnat s ostatními kempery u krbu nad sklenkou čehokoliv.

Večer na chatě vždy zhodnotíme uplynulý den, promítneme si natočené záběry a k nim poskytnou naši koučové profesionální individuální videokoučink. Další program je už v tvých rukou, ale věř, že to bude stát za to… PÁRTY!

Věkové omezení u nás neexistuje a zvlášť si na tom zakládáme. To co nás spojuje je sport, nikoliv věk. Rádi přivítáme každého (dosud nejmladšímu kemperovi bylo 7 let a nejstaršímu 62 let). 

Celý snowboard camp pořádáme za podpory našich parterů Swis shop, Nitro snowboards, Lamax, Mystic a mediálních partnerů, za což jim velice děkujeme! Cena snowboard campu je 4600,- Kč, ale POZOR! 50 dní před začátkem kempu se každý den zvyšuje o 20,- Kč, takže s přihláškou není radno otálet. Samozřejmostí je 10% sleva pro každého, kdo se již dříve zúčastnil jakéhokoliv kempu od FreestyleZOO.

Na to, jak jsme si užili minulý ročník, se můžeš podívat v TOMTO REPORTU

Čekuj také akci na facebooku, ať ti nic neuteče a přihlášku si vyplň na FREESTYLE KEMPY.

C.U. na Klíňáku!

FreestyleZOO

Další informace získáš u těchto lidí:

Honza „Pavouk“ Soused +420 608 072 647+420 608 072 647
Andrea „Žirafa“ Pfeifferová +420 775 617 583+420 775 617 583
E-​mail: kempy@fszoo.net

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!