FreestyleZOO Snow kemp Rejdice 2017

Do redakce nám dorazily informace o dalším z řady kempů v produkci FreestyleZOO. I letos se můžete těšit na zimní část jejich kempů, kam je zahrnut i kemp v Rejdicích. Podrobné informace najdete v následujícím článku.

Datum konání: 8.3. - 12.3. 2017
Lokalita: Skiareál Rejdice - Kořenov
Zaměření: Snowboard, freeski

O Kempu
Ani letošní zimu FreestyleZOO neleniví a po super létu, ve kterém uspořádalo nejeden wakeboard kemp vám přináší pozvánku na svůj zimní snowboard kemp. Chceš si zlepšit jízdu na snowboardu nebo freeski, naučit se nové triky pod vedením zkušených koučů s individuálním přístupem nebo poznat nové kámoše, kteří mají stejné zájmy jako ty? Tak na nic nečekej a vyplň přihlášku.

Na kempu se můžeš těšit na 4 dny plné ježdění, skoků, jibbů, nových triků a hlavně, a to je nejdůležitější, kopec zábavy. Kemp je pro všechny, kteří už zvládají alespoň jízdu na sjezdovce. Ubytováni budeme v horské chatě “Na samotě u lesa” s vlastním parkovištěm, ve vzdálenosti 1 km od snowparku. Přímo v areálu vleku si můžeš dát něco malého na zub, popřípadě uhasit žízeň pivem nebo limčou. Večer po ježdění nad „sklenkou vody“ společně shrneme uplynulý den, probereme s koučema, co je třeba vypilovat a kde jsou nějaké ty rezervy.

Účel kempu
Freestyloví nováčci si začnou zkoušet své první skoky, bedny a triky. Pokročilí jezdci se naučí nové triky nebo si mohou vylepšit techniku provedení u těch, které již ovládají. Poznáte nové lidi spřízněné s freestylovými sporty, užijete si pořádnou dávku adrenalinu a legrace. V neposlední řadě přijedete domů s hromadou legendárních historek a příběhů, které nikde jinde nezažijete.

Sportovní vyžití
Kemp se bude konat v legendárním snowparku v Rejdicích, jednom z nejlepších parků v Čechách, který mimo skoků a jibů nabízí i nafukovací bag s měkkým dopadem přímo do matrace. Pro snowboarďáky budou po celou dobu kempu k dispozici prkna od Nitro Snowboards k testování.

Výbava
Snowboard nebo freeski + klasická výbava na hory (teplé oblečení, rukavice, lyžáky, boty na prkno), helma, která JE POVINNÁ! Doporučujeme přibalit páteřák, chrániče kolen a kostrče.

!!! Zapůjčení vybavení není v ceně kempu !!!

Ubytování
Ubytováni budeme v horské chatě „ Na samotě u lesa“. Chalupa se nachází ve vzdálenosti 1 km od sjezdovek a disponuje vlastním parkovištěm. Chata nabízí společenskou místnost s TV, Wi-​fi, barovou místnost, stolní fotbálek i venkovní krb s pergolou. S majitelem je možno domluvit společné stravování - POZOR není v ceně kempu, domluvíme při příjezdu. Toalety a sprchy jsou společné na chodbě. Všechny postele jsou povlečené, není tedy nutné vozit si svoje povlečení nebo spacák.

Kapacita
Kapacita kempu je 20 osob.

Cena
Cena kempu je 4600Kč. Pokud jsi již byl na jakémkoliv FreestyleZOO kempu, máš slevu 10%. Od 18.1.2017 se cena kempu začne zvyšovat o 20Kč za den. Z kempu je možné se odhlásit do 14 dnů před kempem a obdržíš všechny svoje peníze zpět.

Cena zahrnuje
Permici do snowparku na 4 dny, ubytování, kaučing s individuálním přístupem, testování prken od Nitro Snowboards a foto z kempu.

Cena nezahrnuje
Dopravu, stravu, pojištění a zapůjčení vybavení (kromě testování Nitro snowboardů).

Čekuj video z posledního snowboard kempu 

Info
Honza „Pavouk“ Soused
+420 608 072 647
pavouk@fszoo.net

Jakub Gottfried
+420724607455 – číslo je dostupné až od 26.1.2017
tucnak@fszoo.net

E-​mail: kempy@fszoo.net

Přihlášku na kemp najdeš na TOMTO ODKAZU.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!