Moreboards Stubai Premiere 2014 již tento víkend

Tento víkend 17.-19.20.2014 proběhne již 6. ročník akce Moreboards Stubai Premiere a my si v následujícím článku připomeneme program, který návštěvníky o víkendu čeká. Máme pro vás i aktuální informace o stavu místního Stubai Zoo Parku.

Již dříve jsme avizovali velké nadšení z blížícího openingu, který má letos otevřít brány Moreboards Zoo Parku na Stubai. Pořadatelé od léta připravovali bohatý program a těšili se na další povedenou akci. Příroda se ale obrátila zády a blížící opening je tak poznamenán nedostatkem sněhu. Stějně jako minulý týden ve Snowparku Kaunertal, i zde se sněhová nadílka nedostavila v takovém množství v jaké pořadatelé doufali a snowpark jaký zde znáte, musí být ještě uzavřen. 

Kdo se ale na Stubai i tak chystá, rozhodně nebude ochuzen o připravený setup, na který se můžete podívat na přiloženém obrázku. V programu tak stoprocentně zůstává Adidas Jersey Jam, Skullcandy Trick SessionsNikita Girls Camp. Na připraveném setupu proběhne i DC Jib Battle, ve kterém porovnají své síly jak amatéři, tak profíci. Registrovat se můžete přímo na místě. Ve hře je 1000 Euro.

Zájemci o vyzkoušení novinek ze světa snowboardového hardwearu si také příjdou na své. Místní Brandsaloon pohostí mnoho značek, u jejichž stánků se budete mít možnost zastavit a zdarma si vyzkoušet plno snowboardového vybavení. Hned vedle pak najdete prostor pro chill out a free BBQ. Rozhodně se nebudete nudit.

Nudit se nebudete ani večer, kdy jsou přichystané parties a to jak v pátek tak v sobotu. Těšit se můžete na Deluxe Soundsystem, Afrob Live, Drunken MastersDie Boys. Mimo jiné proběhne i premiéra nového filmu Perceptions od Pirate Movie Production.

Veškeré další informace najdete na strákách: www.stubai-premiere.com, www.stubai-zoo.com, www.stubaier-gletscher.comwww.facebook.com/stubaizoo.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!