Premiéra NEVER TOO LATE MOVIE - Praha

Už zítra večer proběhne na pražském Výstavišti premiéra očekávaného filmu NEVER TOO LATE MOVIE, který se natáčel během loňské sezóny a o kterém jsme vás zde u nás na webu i na sociálních sítích průběžně informovali. V článku níže si pojďme shrnout, co všechno nás zítra večer čeká a nemine...

O CO JDE?
Jde o dlouho očekávanou premiéru česko-​slovenského filmu NEVER TOO LATE MOVIE, která proběhne už zítra od 20:00 na pražském Výstavišti v Křižíkově pavilonu D!

CO JE TO NEVER TOO LATE MOVIE?
NEVER TOO LATE MOVIE je snowboardový film zachycující sezónu party předních českých a slovenských jezdců na originálních lokacích v České republice i v zahraničí od tvůrců Filipa Jäschkeho (Inmove Films - kamera /​ střih) a Martina Večerky (Freeride.cz - produkce). Nebudeme si na nic hrát, takových filmů vychází každý rok po celém světě spousta. Právě u nás doma ale už nic podobného delší dobu nevzniklo a náš snowboarding si to podle nás zaslouží. A zasloužíte si to především vy, kdo milujete snowboarding jako my! Formát filmu je koncipovaný tak, jak to bylo běžné v minulosti a drží se toho už jen málo filmových produkcí. Top čeští a slovenští snowboarders v něm představí svoje "party", ve kterých uvidíte to nejlepší, co s námi během sezóny natočili. Žádný dokument, žádné webisody, žádné rádoby epické řeči, prostě jen čistý snowboarding a skvělý soundtrack!

NEVER TOO LATE MOVIE je také prvním českým projektem na poli snowboardingu, který je spolufinancován pomocí tzv. crowdfundingu. Na dokončení filmu se podílelo různými finančními částkami skrz portál HitHit celkem 464 lidí, kteří budou zítra a během celé premiérové tour odměněni volnými vstupy a věcnými cenami. Ještě jednou moc děkujeme bez vás bychom to nezvládli!

TRAILER K FILMU:

KDY A KDE AKCE PROBĚHNE?
Pražská premiéra se odehraje už zítra 28.10.2017 od 20:00 v originální doposud nepříliš “ohrané” lokaci, a to na pražském Výstavišti v Holešovicích - v Křižíkově pavilonu D. Netknutou halu Freeride.cz & Inmovefilms.com crews společně se svými partnery HORSEFEATHERS CLOTHING, SNOWBOARD ZEZULA, Bataleon Snowboards, Flow Snowboarding, Vans, Red Bull, Mercedes-​Benz Česká republika, NEV-​DAMA cestovní kancelář, Samosebou.cz, FOMEI, Fujifilm CZ, Jack Daniel's Tennessee Whiskey a ExcelentCZ připraví tak, abychom si všichni premiéru NEVER TOO LATE MOVIE užili na maximum a odnesli si zážitky z dalšího legendárního snb mejdanu!

KDO TAM BUDE?
Riders, které ve filmu uvidíte jsou: Dušan Kříž, Roman Dlauhý, Zoltan Strcula, Petr Horák, Stepan Rokos, Daniel Porkert, Ondra Porkert, Lukáš Bendák, Miki Pajer, Jan Necas, Jan Lohynský, Jakub Shymonkey Simunek a Darek Bergmann.

Rideři se premiéry samozřejmě zúčastní, stejně jako produkční tým a všichni, kdo se na vzniku filmu podíleli. Slavnostní premiéry se zúčastní také značná část české snowboardové komunity a vás všech, kdo milujete snowboarding!

KDE KOUPÍM VSTUPENKU?
Lupen si můžeš koupit předem za zvýhodněnou cenu 150Kč a jako bonus od nás na vstupu dostaneš placku (odznáček) s logem NEVER TOO LATE zdarma! Kupovat můžeš na tomhle odkazu.
Na místě bude vstupenka stát 200Kč.

CO SE BUDE DÍT A V KOLIK HODIN?

Časový harmonogram večera:
20.00 start akce
20.00 DJ HLAVA & Dj Buldog
23.00 NEVER TOO LATE MOVIE
00.00 dj N'zym
00.15 autogramiáda NTL riderů
02.00 DJ HLAVA & Dj Buldog
05.00 konec akce
* časy jsou orientační

Další program:
• předávání Hithit odměn
• výstava fotek z natáčení (by Fujifilm CZ)
• Never Too Late merchandise (ft. FOMEI)
• SNOWBOARD ZEZULA & HORSEFEATHERS CLOTHING & Samosebou.cz chill-​out
• Fujifilm CZ instax fotostěna
• Jack Daniel's Tennessee Fire bar
• Red Bull bar
• ExcelentCZ bar
• VANSky vafle for free
• Red Bull Saurus chill-​out (venku)
• Prague Jerk Station foodtruck (venku)

DO PRAHY SE NEDOSTANU. BUDE PREMIÉRA I V DALŠÍCH MĚSTECH?
Prahou odstartuje celá tour premiérových mejdanů, která postupně během listopadu a první poloviny prosince objede většinu větších českých měst a zavítáme i na Slovensko. NTL crew postupně představí svůj film v Plzni, v Hradci Králové, v Brně, ve Zlíně, v Liberci, v Olomouci a v Bratislavě. Ani tím to ale pravděpodobně neskončí, protože jsou v jednání další města. Seznam všech míst, kam v rámci tour zavítáme najdeš na Facebooku na tomhle odkazu.

CO SE BUDE DÍT KROMĚ PREMIÉRY FILMU?
Kromě promítání filmu na obřím plátně, které samozřejmě bude zlatým hřebem večera, se můžete těšit na párty do rána s předními českými DJs, výstavu velkoformátových fotek z průběhu natáčení, bohatou tombolu, nabité Jack Daniel's Tennessee WhiskeyRed Bull bary a v neposlední řadě budeme odměňovat věcnými cenami všechny, kdo dorazí a podpořili náš film přes crowdfundingovou kampaň na HitHitu.

JEŠTĚ JEDNO RYCHLÉ REPETE:

➡ CO: Premiéra česko-​slovenského snowboardového filmu NEVER TOO LATE MOVIE
➡ KDY: Sobota 28. října, start 20.00 hodin
➡ KDE: Výstaviště Praha - Holešovice, Křižíkův pavilon D

Nejaktuálnější info získáš ve FB události.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!