Snb and freeski swag Zabil.cz camp 2015 - Nový Hrozenkov

Do redakčního emailu nám dorazila zpráva o dalším ročníku vyhlášeného snb a freeski summer kempu, který pořádá partička Zabil.cz v Novém Hrozenkově. I letos si pro vás kluci připravili parádních pět dnů plných letního snowboardingu, freeskiingu a dalších aktivit. V následujícím textu se dozvíte veškeré informace o Snb and freeski swag Zabil.cz campu, který se uskuteční v areálu BigAir.cz od 16. do 21. srpna 2015.

Ať už se neumíš na snowboard nebo lyže ani postavit nebo bys chtěl naučit těžší triky a máš rád team jezdce a mentalitu Zabil.cz, tak přesně pro tebe je tento SWAG camp!

HLAVNÍ INFO:
Jak je známo, team Zabil.cz neustále zvedá laťku, a tak jsme se rozhodli, zvednou laťku i vám na našem campu! Mimo snowboardový freeskiingový coaching od profíků, se můžete taky těšit na zdokonalení se v doplňkových "disciplínách" jako je skateboarding, parkour, workout, longboarding, wakeboarding, wakeskate, aggressive in-​line a nebude chybět samozřejmě ani profi trampolína, slack line, indoboard atd.

Příjezdy jsou jako vždy plánovány na nedělní večer (16. srpen) a odjezdy v pátek (21. srpen), ale kdo si bude chtít v poslední den ještě zaskákat, není problém (samozřejmě zdarma)!

Heat/​d coach:
Honza Kaňůrek (Snb, Wakeboard, Workout)
Martin Kaňůrek (Snb)
Jiří Volák (Freeski)
Jim Dohnal (Parkour)
Marek Čejchan (Sk8)

Heat/​d guest:
Michael Beran (Bmx)
Ajka Krejčířová (Nutriční poradce)
Martin Hudec (Rally)
Martin Horák (Freeski)
David Loukotka (Hydroplane)
DJ Lucky Boy (Wakeboard)
A další...

Cena Zabil.cz campu 6.900Kč obsahuje 5 dní skákání pod dozorem profesionálních coachů (skoky, jibby, U rampa, wakeboardový naviják, trampolína, slack line,...), 5x nocleh, luxusní snídaně (švédské stoly), obědy (grilovačky u skoku), večeře, coaching, videocoaching, věcné ceny pro všechny, energy drink na každý den,... zkrátka all inclusive!

PARTNEŘI AKCE:
Snowboards.cz, Wakeshop.cz, Liquid Force, Zabil.cz, Óčko, Red Bull. Hlavní mediální partner pro tento rok: Freeride.cz.

JAK SE NA CAMP ZAREGISTROVAT:
Zaslat zálohu 1.900Kč (nebo celou částku 6.900Kč) na účet: 2202511377/​6210 do poznámek uveďte vaše jméno, příjmení a přihlašte se na e-​mailu zabil@zabil.cz! Zde zašlete krátké info o sobě (jméno, příjmení, bydliště, věk, telefon, snb nebo ski) a potvrďte, že jste částku odeslali. Jen tak si zajistíte místo na campu, bohužel potvrzení na facebooku nestačí. Kapacita campu pro tento rok je omezena na 20 účastníků a zálohu je třeba uhradit co nejdříve, jinak budete mít hold smůlu.

PODMÍNKY VRÁCENÍ ZÁLOHY:
Při oznámení neúčasti do 30 dnů před začátkem campu ti bude na účet vráceno 100% zálohy (1900Kč). Při oznámení neúčasti do 15 dnů před začátkem campu ti bude na účet vráceno 50% zálohy (950Kč). Za předpokladu, že se do začátku vámi stornovaného campu zaplní všechna volná místa náhradníky, bude vám celá záloha vrácena, bez ohledu na datum ohlášení vaší neúčasti!

Aktuální informace najdete na stránce události na facebooku.

Pokud vás zaujal náš kemp, tak neváhejte a přihlašte se. Při rozhodování vám může pomoct i následující video z loňského ročníku nebo TATO FOTOGALERIE.

Autor fotografií: Petr Tanko

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...