Snowtrip Livigno 2017

Do redakce nám dorazily i informace o letošním Snowtripu do Livigna. Již potřetí se můžete po boku Snow-Trip crew podívat do tohoto vyhlášeného italského střediska. Základní info najdete v následujícím článku, podrobnější pak na odkazu na konci. Užíjte si to.

Sedm dní v srdci italských Alp, svahy plné prašanu, parta nadšenců na lyžích i snowboardech, zkušení delegáti, profesionální instruktor lyžování, cappuccino po ránu a bombardino při západu slunce. To je týdenní Snow-​Trip do italského Livigna, který už potřetí pořádá cestovní kancelář Surf-trip.cz. Připraveno je ubytování u sjezdovky, pohodlná doprava až na místo, týdenní skipass a sjezdovky pro začátečníky, pokročilé i dobrodružné povahy, které se nebojí heliboardingu. A co vy, odoláte? 

Italské Livigno patří mezi nejlepší lyžařské resorty v Evropě: mimochodem v anketě roku 2016o nejlepší lyžařské středisko se umístilo na druhém místě. Leží mezi Národním parkem Stelvio a Švýcarským národním parkem a právě díky působivým horským masivům si vysloužilo přívlastek „malý Tibet“.

Na příznivce zimních sportů zde čeká 115km sjezdovek různých obtížností, freeride zóna, heliboarding/​skiing za bezkonkurenční ceny, tři snowparky a skvělé sněhové podmínky. Výhodná poloha údolí je zárukou slunečného počasí na sjezdovkách během celého dne, 70% sjezdovek je pokryto zasněžovacím systémem. K tomu všemu si připočtěte bezcelní zónu, příznivé ceny, autentické hospůdky a bary, kde si můžete odpočinout od celodenního brázdění na svahu. 

Připojení k wifi je v Livignu samozřejmostí, sociální sítě tak můžete zásobovat přímo z lanovky. Nadstandartní je i vyžití mimo sjezdovky, ve městě je nejen bazén, ale také úžasné wellness centrum, kino, restaurace, bowling, no zkrátka téměř vše, na co si vzpomenete.

Třetí ročník Snow-​Tripu se uskuteční od 23.března do 1. dubna 2017. Tento týden na sněhu si užijete i v případě, že nejste zrovna Eva Samková nebo Hermann Maier. Letos na vás totiž poprvé čeká i výuky lyžování pod vedením Vojty Sulanského. Tohoto sympaťáka, který na vás dohlídne a zároveň předá cenné rady, jste mohli poznat již během letních surfových pobytů ve Francii. Livigno navíc, kromě pojezdů pro profíky, nabízí i spoustu modrých sjezdovek. Tady si zkrátka skvěle zajezdí doslova každý.

Na Snow-​Trip Livigno se můžete přihlásit na www.snow-trip.cz. Právě zde najdete i podrobnější informace týkajících se ubytování a ceny. 

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...