Dvě stě devadesátý devátý díl - upoutávka

Po týdnu se opět hlásíme s další upoutávkou na pořad o adrenalinových sportech Element. Plnou verzi jeho 299. dílu můžete sledovat již dnes ve středu 29.6. od 22:05 na TV Nova Sport1, dále pak v neděli 3.7. od 13:50 na TV Nova Sport2 a v sobotu 2.7. od 14:00 na TV Nova Fanda. Čekají vás tyto reportáže.

Začneme v Liberci na wakeboardové akci Snowdoard Zezula Wakepool. Uvidíme Vianor Český biketrialový pohárÚstí nad LabemDěčíně. Michal Navrátil nás pozve na druhou zastávku Red Bull Cliffdiving. Pozveme vás na pražský skateboardový festival Excelent Mystic Sk8 Cup. V rubrice s kamerou GoPro uvidíme Martina Peka při vítězství v Polsku. Čeká nás také vyhlášení červnové soutěže a zadání otázky na měsíc červenec.

Další zajímavé články

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...