Dvě stě šedesátý sedmý díl - upoutávka

Středeční Element se blíží. Premiéru 267. dílu můžete sledovat dnes od 18:00 hod. na TV Nova Sport1 nebo na TV Nova Sport2 od 23:20 hod. Sobotní vysílání pak můžete sledovat od 13:50 hod. na TV Nova Fanda. Těšit se můžete na tyto reportáže.

Uvidíte bikovou mega akci Red Bull Rampage. Na startu byl i náš Tomáš Zejda. Burton Snowboards vydal další dva díly série Burton Presents. V hlavní roli Ben Ferguson a Anna Gasser. Pozveme vás také na freerideový camp Sherpas Ride, který se koná na japonském ostrově Hokkaido. V rubrice s kamerou GoPro uvidíme jízdu v prašanu na surfu! Čeká nás také vyhlášení měsíční soutěže a zadání otázky na měsíc listopad.

Další zajímavé články

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...