Sto čtyřicátý čtvrtý díl - upoutávka

Týden utekl jako voda a je tu další díl pořadu Element. Ten můžete v premiéře sledovat dnes na TV Nova Fanda od 17:25 hod. nebo na TV Nova Sport od 19:15 hod. Co vás dnes čeká za reportáže?

Jako první se podíváme na wakeboardovou superakci O'Neill Wake the Line. Petr Horák a Dušan Kříž navštívili kalifornské zimní středisko Mammoth. V holandském Amsterdamu se jel BMXový závod Red Bull Framed Reactions. Pozveme vás na 19tý ročník závodu Mystic Sk8 Cup 2013. V rubrice GoPro se podíváme na motocross v poušti. Nezapomeňte soutěžit. Ve hře jsou skvělé ceny!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!