Sto čtyřicátý osmý díl - FULL verze

A je to tady, další díl Elementu je připraven právě pro vaše oči. V dnešním dílu se můžete těšit na další nálož reportáží ze světa adrenalinových sportů.

Další prázdninový Element je tady a s ním jako první pohled na fantastické video jezdce Dannyho MacAskilliho s názvem Imaginate. Na Slovensku se odjel závod Bratislava City Downhill. Vyhrál ho kolumbijec Marcelo Gutierres. Redakce 4elements.cz natočila nové profilové video motocrossového jezdce Honzy Brabce. O tom jak se chovat na bikeových trailsech nám ukáže projekt Horsefeathers Sick of Trash. Rubrika s kamerou GoPro se vrátíme do zimy a podíváme se jak si ji užila naše redakce. Ještě je stále čas zúčastnit se naší měsíční soutěže o skvělé ceny.

Další zajímavé články

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...