Sto dvacátý čtvrtý díl - upoutávka

Poslední středa měsíce ledna je tu a s ní i další díl pořadu o adrenalinových sportech Element. V 18:45 si dnes zapněte televizní stanici Nova Sport, kde vás čekají následující reportáže.

Další freestyleový Element je tady a s ním reportáž z akce Arkády Downmall v Praze. Red Bull Winch Sessions nám ukáže nejlepší triky a pády za speciálním navijákem. O tom, že v Polsku se jezdí dobře na kole nás přesvědčí polský rider Pawel Stachak. Na výrobu prkna pro snowboardistu Shauna Whitea se podíváme s kamerou GoPro. A máme tu poslední dny lednové soutěže o super ceny.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!