Sto patnáctý díl - upoutávka

Opět se hlásí další díl pořadu o adrenalinových sportem s názvem Element. Nenechte si ujít následující reportáže z celého světa. Vše začíná v 18:45 na Nova Sport.

Máme pro vás reportáž z prvního evropského snowboardového závodu Pleasure Jam na Dachsteinu. Ukážeme vám výherce video soutěže Public Gallery na Freeride.cz. Ve francouzském Montpellier se odehrálo finále světové série Battle of the Year 2012. S kamerou GoPro se dnes podíváme na motocross. Ještě pár dní můžete soutěžit o skvělé ceny v listopadové soutěži.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.