Tři sta padesátý druhý díl - upoutávka

Pravidelný pořad o freestylových sportech vysílaný ve středu a sobotu na TV Nova Sport1 a TV Nova Sport2 a TV Nova Action je tu s upoutávkou na 352. díl. Tentokrát v premiéře ve středu 3.1. od 20:35 na TV Nova Sport1, ve středu 3.1. od 23:30 na TV Nova Sport2 a ve čtvrtek 4.1. od 05:00 na TV Nova Action. Těšit se můžete na tyto reportáže.

Vítejte u novoročního dílu freestylového Elementu. Začneme rekapitulací toho nelepšího za rok 2017 a jako první to bude snowboardový SnowJam ve Špindlerově Mlýně. Skvělý byl letní skateboardový Mystic Sk8 Cup. Biková akce roku byla za nás určitě závod FFT SlopestyleÚstí nad Orlicí. Rok 2017 zakončíme skvělým 17. ročníkem freestyle motocrossových Gladiator Games. Čeká nás ale také exkluzivní premiéra projektu Michala Marošiho - Járo. V rubrice s kamerou GoPro si prohlédneme nejlepší záběry z nové kamery Hero6. Zadáme vám i otázku do naší první měsíční soutěže v roce 2018. 

Další zajímavé články

Rychlovka "Homeruns" s Markusem Ederem

Markus Eder se nám připomíná backcountry jednohubkou "Homeruns"...

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!