Tři sta třicátý druhý díl - upoutávka

Pravidelný pořad o freestylových sportech Element vysílaný ve středu a sobotu na TV Nova Sport1, TV Nova Sport2 a TV Nova Action je tu se svou upoutávkou k 332. dílu. Tentokrát v premiéře ve středu 29. 3. od 21:35 na TV Nova Sport1, ve čtvrtek 30. 3. od 4:05 na TV Nova Sport2 a ve čtvrtek 30.3. od 05:05 na TV Nova Action. Těšte se na tyto reportáže.

Dnes začneme snowboardingem v podání Marka McMorriseSeba Tootse. Navrhli si dokonalý snowpark v Kanadě. Navštívíme středočeský Monínec v rámci projektu Burton Chill 2017. Ohlédneme se za vítězstvím Tomáše Slavíka na závodě Red Bull Valparaiso. V rubrice s kamerou GoPro se naladíme na akci 9Royals, na kterou se vyrazíme podívat o víkendu! Vyhlásíme vítěze soutěže za březen a zadáme vám otázku na měsíc duben.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!