Třicátý čtvrtý díl - upoutávka

Opět tu máme další díl pořadu Element, který vám ve spolupráci s Freeride.cz přináší Nova Sport. Třicátý čtvrtý díl můžete sledovat již zítra 11.5.2011 od 18:40 hod.

Dnes se podíváme na další díl našeho pravidelného seriálu Flying Finns go to america s názvem Park and Pow. Jezdit se bude v okolí Lake Tahoe. Pozveme vás na ledovec Dachstein do Horsefeathers superparku, který bude v provozu až do června. Pokud tedy chcete ještě vyrazit na hory, toto pro vás bude ideální destinace.
Kam se posouvají hranice triků na snowboardu nám ukáže kanadský jezdec teamu RedBull Sebastien Toutant a ukáže nám trick - triple cork 1440.
V San Franciscu se odehrála akce s názvem RedBull Ride and Style a byla určena jezdcům na fixed gear bajcích, tedy česky furtošlapech. Na závěr tedy trochu odlehčení...

Další zajímavé články

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!