Březen 2017

I tento měsíc jsme si připravili lehké shrnutí měsíce minulého. V březnovém FReview si dáme nejsledovanější novinku, nejsledovanější článek, podíváme se, co vás nejvíc zaujalo na našem facebookovém profilu a jelikož byl březen hodně plodným měsícem, vrátíme se k nejzásadnějším událostem, které se uskutečnili na našem území. Připraveni, jedeme.

Díky našim analýzám jsme zjistili, že v měsíci březnu jste nejčastěji klikli na post s Danny Davisem, který se do našich newsek dostal s videem Daowaga Daze. Vůbec se nedivíme, že se vám tohle video líbilo nejvíc, Lake Tahoe zapadalo a Danny a jeho parta si to v takovém prostředí umí užít. 

Mezi našimi hlavními články kralovalo video ze zastávky Freeride.cz Just Ride 2017 na Karolince. Předposlední zastávka celé tour se vydařila nad míru očekávání a i finální cut dopadl také na jedničku. 

Slíbili jsme vám i nejúspěšnější post na našem facebookovém profilu a tím se stala jízda Reda Gerarda na akci Burton US Open. Neskutečná trať a neskutečný robot. Palec nahoru!

Březen patří většinou k měsícům, kdy se toho okolo snowboardingu děje nejvíce. Sezóna graduje a jedna akce střídá druhou. Jednotlivé série přichází do svých rozhodujících částí a závodníci ze sebe vydávají poslední síly. Dvě nejzásadnější akce (alespoň pro českého fanouška) se uskutečnily na jeho konci, obě pak v krkonošském Špindlerově Mlýně. Pokud jste nesledovali naše výstupy, můžete se k těmto akcím vrátit v následujících odkazech. A o jaké že se to jednalo akce? Audi Snowjam 2017Mistrovství světa juniorů ve freestyle snowboardingu 2017.

Finální video se Snowjamu si dejte rovnou zde v rámci našeho článku.

Rychlý průlet březnovými nejúspěšnějšími posty máme za sebou a vy se těšte na další pokračování FReview, které přijde i v dalším měsíci. 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!