Listopad 2016

Redakce Freeride.cz se vám i tento měsíc hlásí s rubrikou FReview. Listopadový díl jsme ale pojali trochu jinak. Vybrali jsme deset nejsledovanějších videí, které jsme vám minulý měsíc přinesli. Stejně vás už moc nebaví číst, tak to dnes bude především na koukačku. Enjoy…

Přeci jen si ale trochu toho čtení dáme. Než se pustíme do zmíněné listopadové desítky, máme tu několik zajímavých informací, které by v našem přehledu nejzajímavějších událostí měsíce listopadu prostě neměly chybět. Jdeme na to.

Bryan FoxAustin Smith z teamu značky Nitro Snowboards uvedli novou kolekci Quiver x Poler Series, ve které nejdete pět prken do volného terénu. Více info a především fotografie z uvedení kolekce najdete TADY.

I tento rok se můžeme těšit na oblíbenou soutěž Stairmaster, za kterou stojí značka O´Neill a pořádá se již po páté v Kanadě. Budeme se snažit vám jednotlivá soutěžní videa přinášet i na našich stránkách.

Honey Ryder, tak se jmenuje kniha fotografií od Silvana Zeitera. Hlavní postavou knihy a jeho obrázků je Nicolas Müller. Několik ukázek a rozhovor s tvůrcem najdete ZDE.

V Dragon Alliance vytvořili čtyři nové Transitions® skla pro použití v jakýchkoli podmínkách. Promo video je TADY.

Série závodů Burton Qualifiers bude pokračovat i tento rok. Byly oznámeny jednotlivé zastávky. I zde se budeme snažit, přinášet vám highlights videa jak z Wisconsinu, New Hampshire, New Jersey, Californie, Ontaria tak z Pennsylvanie. Data jsou již nyní na oficiálních stránkách events.burton.com/burton-qualifiers.

Nejčastěji zmiňovaný team, který posiluje své řady je Bent Metal. Po svém znovu vzkříšení je to jedno jméno za druhým. V listopadu přibyla tato jména: Pat Moore, Temple Cummins, Jesse Burtner, Max Warbington, Forest Bailey, Matteo SoltanePhil Hansen.

Nového sponzora má i Austen Sweetin. Stal se člemen teamu značky Quiksilver.

Své dva nové sponzory má i jeden z nejznámějších japonských jezdců Tadashi Fuse. Zařadil se do silných teamů značek Shred OpticsSlytech.

Novou posilou značky Sessions MFG se stal Phil Hansen.

I značka Vimana Snowboards přijmula nového člena do svého teamu, stal se jím Brage Richenberg.

Francouzský resort Tignes plánuje výstavbu nové kryté haly. 400 metrů dlouhá sjezdovka s lanovkou, surf vlna a další sportovní aktivity. Kolik to tak bude asi stát?

Poslední listopadovou zprávou bude událost, která proběhla mezi značkami Flow SnowboardingNidecker Group. Ta druhá koupila tu první. Na fotografii můžete vidět Henryho Nideckera (vlevo) a prezidenta a CEO Flow Sports Anthonyho Scaturra. Podrobnosti hledej ZDE.

Nyní nás už čeká deset nejsledovanějších videí měsíce listopadu. 

10. GlacialZOO edit

9. Josh Dirksen provezl svou malou dceru na zádech

8. The Bruners Video - Full movie

7. Kaunertal Opening 2016 - short edit by Freeride.cz

6. Norský film EZO natáčený v Japonsku

5. Tracked by Dakine

4. Ruský team Nitro zajezdil v lesích u Sochi

3. Method Movie - Street Snowboarding Slam Reel

2. Deviate - Full movie by Snackbreak

1. Dušan Kříž zabíjí ve Freeride.cz editu z Kaunertal Openingu 2016 

Listopadové FReview je za námi, novinky z jedenáctého měsíce roku 2016 jste se dozvěděli a deset nejsledovanějších videí jste také zkoukli. Připomeneme si už jen náš projekt Freeride.cz Buyer´s Guide 2017, kam stále nasazujeme nové produkty. Pokud sháníte nové vybavení, právě tento přehled vám v tom hodně pomůže. Mějte se a za měsíc zase u dalšího pokračování FReview nashledanou. 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!