Prosinec 2016

Letos poprvé se hlasíme s naší měsíční rubrikou FReview. Opět se vrátíme trochu v čase a přesuneme se do prosince minulého roku a dáme si tentokrát 5 nejsledovanějších článků a 5 nejsledovanějších videí posledního měsíce roku 2016. Jdeme na to.

Jak jsme se zmínili v úvodníku, nejprve začneme nejsledovanějšími články a tentokrát to vezmeme od toho nejúspěšnějšího. 

1. Darek Bergmann vítěz Lublin Sportivalu 2016
Pro Darka velký úspěch, kterým si vysloužil divokou kartu pro Rock and Rail Jam v Haagu. Darkovi jsme položili pár otázek, které si můžete opět přečíst v tomto rozhovoru.

2. LAMAX představuje svůj akční team a 4K kameru X10 Taurus
Pravidelný návštěvník Freeride.cz jistě zaznamenal řadu technických článků, věnujících se značkám, které prezentují své aktuální kolekce v rámci našeho přehledu Freeride.cz Buyer´s Guide 2017. Nově jsme pro tento rok přidali i kategorii Akční kamery, kde najdete i českou značku LAMAX. V tomto článku, který sice vyšel na konci listopadu, ale i tak měl u vás v prosinci druhou největší sledovanost, nám LAMAX představuje nejen své teamové jezdce, ale i novinku - 4K kameru X10 Taurus.

3. Absolut Park od začátku sezóny v top stavu!
Freeride.cz crew se rozhodla opět dát dokupy české jezdce a natočit s nimi nový film. V rámci prvního natáčení Never Too Late jsme vyrazili do rakouského Absolut Parku, kde jsme byli nadmíru spokojeni. Dlouho jsme tu neměli spotcheck a tato návštěva k jeho sepsání vyloženě vybízela. Tady se podívejte, jak zde odstartovala letošní sezóna. 

4. Video a fotky z Horsefeathers tripu do finské Ruky.
Na konci loňské zimy vyrazil team značky Horsefeathers do finské Ruky. Måns Hedberg, Antti Jussila, Zoltán Strcuľa a Petr Horák společně užili severské atmosféry a natočili a nafotili zde parádní materiál. Ten se ke čtenáři dostal se startem nové sezóny a vy si teď můžete dát text, parádní video a nádherné fotky v tomto čtvrtém nejsledovanějším článku měsíce prosince.

5. Freestyle Area Academy kempy 2017
Naučit se něco nového, to chce plno z nás. A pokud se jedná o freestyle snowboarding, je dobré, aby to bylo na tom správném místě pod vedením těch správných lidí. Obě věci splňují například ve Vítkovicích v Krkonoších, kde působí všem známá parta Freestyle Area. Co letos nabízí za snowboardové a lyžařské kempy, jste se mohli dozvědět v tomto článku.

Po nejsledovanějších článcích měsíce prosince, tu máme pět nejsledovanějších videí. Kdo si odnesl prvenství? Čekali jsme něco z Čech nebo něco od Travise. Vyplnilo se.

1. The Fourth Phase - Travis v ohromné lavině 

2. Stubai Premiere 2016 - short edit by Freeride.cz

3. Matej Nedorolik - SNB edit 15/​16

4.Mt High Opening Weekend

5. One - Full movie by Vimana

Výběr toho „nejlepšího“, co jste měli možnost vidět na stránkách Freeride.cz v měsíci prosinec roku 2016 je u konce. Za měsíc tu bude další pokračování rubriky FReview.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!