Únor 2017

Únorové FReview na sebe nechalo pěkně dlouho čekat, víme, ale už je tady a my si tak můžeme lehce zrekapitulovat minulý měsíc. Dáme si pět nejnavštěvovanějších článků a pět nejsledovanějších newsek tohoto měsíce. Připraveni, jdeme na to.

Letošní zimu se hodně věnujeme článkům zabývajících se vybavením. Pozorný návštěvník našich stránek ví, že souvisejí s přehledem vybavení Freeride.cz Buyer´s Guide, který je stále navštěvován a vystavené produkty jsou ve středu vaší pozornosti. Ze sedmi článků z kategorie Tech vás nejvíce oslovily ty o značce Gravity Snowboards a Enjoy & Care řadě od značek Roxy a Biotherm.

Freeride.cz Just Ride 2017 je již minulostí. Jednou z nejlepších zastávek tohoto ročníku jsme zažili tradičně ve Špindlu, odkud je také následující video. To v únoru zkončilo na třetím místě. 

Jistě jste zaznamenali, že naše crew letos natáčí další snowboardový projekt. Ten nese název Never Too Late a lednové natáčení, které proběhlo na českých a slovenských streetových spotech, bylo zaznamenáno v tomto kousku. Čtvrté místo.

Pátou příčku pak získal převzatý článek o již třetím návratu legendy světového snowboardingu, Shaunu Whitovi. Zajímavé čtení si dejte na tomto odkazu.

Každý den se snažíme vystavit okolo pěti newsek, což v únoru znamenalo okolo 130ti postů. Právě z nich jsme vybrali následujících pět nejsledovanějších. 

1. Sliding Fire by The North Face 

2. Big Boulder Park - Paris

3. Into the White - Nils Mindnich remix edit

4. Venca Kutil a Honza Nečas si spolu zajezdili ve Vítkovicích - část 2.

5. Mike Basich si postavil vlastní lanovku

Na další FReview už tak dlouho čekat nebudete, konec března se již blíží a my si již brzy posvítíme na ty nej kousky z třetího měsíce roku 2017. 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!