Únor 2018

Únor je nejkratším měsícem v roce, ale jelikož je to hlavní část zimy, snowboardových aktivit a editů vzniká nejvíce v celém roce. My si v dalším dílu FReview zrekapitulujeme právě druhý měsíc roku 2018 a podíváme se, jak si které video vedlo na stránkách našeho magazínu. Desítka nejlepších je tady.

Je vidět, že vás zajímá především česká scéna. Když se něco objeví s našimi nebo slovenkými ridery, sledovanost hned stoupá. Je to vidět i na únorových číslech, kdy první pětku kompletně ovládli jezdci projektu Never Too Late Movie. Postupně vystavujeme jednotlivé party a vám se to líbí. Moc šancí jste cizincům nedali ani na dalších pozicích a do naší desítky jste poslali i další českou produkci. Jak to celé v únoru dopadlo? Podívejte se na to v následujících videích. 

1. Never Too Late Movie - Roman Dlauhý full part

2. Never Too Late Movie - Porkert Brothers full part

3. Never Too Late Movie - Petr Horák full part

4. Never Too Late Movie - Dušan Kříž full part

5. Never Too Late Movie - Friends part

6. 13-​ti letá Kokomo Murase odjela Bs double cork 1260 mute

7. Roman Dlauhý a Zoltán Strcuľa v Xparku Stará Ľubovňa

8. Jakub Šimůnek - Welcome edit 717

9. Honza Kaňůrek ti ukáže, jak přejet bednu na snowboardu

10. 1# Shred Edit by Snowpark Bukovka crew

Březen uteče zase jako voda a my se těšíme u dalšího dílu rubriky FReview.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.