ispo winter 2008: Ride snowboards

Dnes opět rozšířujeme seznam reportáží z veletrhu ispo winter 2008. Tentokráte vám představíme produkty jedné z největších snb firem na světě. Řeč bude o tom, co pro nás na sezónu 2008/2009 chystají v Ride snowboards...

Kreativci, kteří tvořili design stánku firmy Ride snowboards, se letos pravděpodobně inspirovali v úspěšném seriálu Prison Break, přestože svou Ride věznici nepojmenovali jako Fox River, ale podle jedné z nejznámějších amerických věznic Folsom State Prison. Celý stánek tak byl stylově pojat jako vězení s celami a dalšími doplňky imitujícími vězeňské prostředí. Pohled na obchodníky vyřizující svoje objednávky skrze mříže byl sice trochu zvláštní, ale proč ne... vždyť kreativita je jednou z hlavních zbraní snowboardingu. K novým produktům Ride nám povyprávěl zástupce české distribuce Michal Šváb, za kamerou stál Signaler, střihu se zhostil Markusak a fotil Aleš Foff:



foto foto foto
foto foto foto
foto foto foto
foto foto
foto foto foto foto

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!