Nidecker 2011/2012

Další reportáž z letošního ispa je tady a tentokráte se mrkneme na to, co pro nás připravila známá švýcarská firma Nidecker. Koukněte na fotky a především videjko...

Seriál reportů z letošního ispa pokračuje a tentokráte objektivy LIP Production zavítáme do stánku firmy Nidecker, zkráceně NDK. Určitě si pamatujete na letošní modely prkna PAM, na jehož designu figurovala Pamela Anderson. Pamela na nás ve stánku NDK nečekala, ale zastoupil jí shoprider Janek. Ten vám ukáže něco málo z nové kolekce.

Téměř každá firma s vlnou různých kombinací camberu a rockeru (čili různých typů prohnutí prkna) přišla s něčím svým. Nidecker svojí konstrukci pojmenoval "camrock" a většinu svých snowboardů i na sezónu 2011/​2012 vybavil právě touto kombinací dvou rockerů mezi vázáním a nosem/​tailem a jednoho camberu mezi nohama.

Mezi nejzajímavější kousky v kolekci určitě patří model Pantone, promodel jedné z nejznámějších (a nejkrásnějších) snowboarderek současnosti Anne-​Flore Marxer a nechybí ani dvě prkna rampového zabijáka Anttiho Auttiho, který si pro jeden vybral jednoduchý camber (vůbec poslední NDK prkno v této konstrukci) a pro druhý camrock.

Loňskou kolaboraci s "ambasadorkou" Pamelou Anderson letos NDK obněnili a novou akvizicí jejich stáje se stala herečka a jedna z nejznámějších postav pop-​kultury a tzv. "pin-​up girls" Dita Von Teese, známá mimo jiné manželstvím s Marylinem Mansonem. Uvidíme jaké aktivity s ní 

Více už napoví fotky a videjko...

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!