Nitro Boom! - Austrálie

Druhé pokračování série článků mapujících lokality, na kterých se natáčel nový Nitro snímek Boom!, nás zavede k protinožcům do Austrálie. Ta se během letních měsíců na severní polokouli stává útočištěm všech snowboardových profíků, kteří v tamních luxusních parcích pilují triky na novou sezónu. To stejné se rozhodl udělat i tým Nitro Snowboards…

V rámci natáčení třetího Nitro Snowboards videa, se tým této značky vydal na lokality po celém světě. Karta padla i na Austrálii, konkrétně na středisko Thredbo. Tento resort je po Perisheru druhým nejznámějším střediskem u protinožců. Na toto natáčení vzal Nitro team manager Knut Eliassen partu parkových krys, jmenovitě to byli jezdci Marcus Kleveland, Austin Smith, Ludwig Biltoft, Sven ThorgrenTorgeir Bergrem. A přesto, že hlavním cílem snímku Boom! je především ukázat divákům, jak moc zábavy je možné na snowboardu zažít, s takovou soupiskou jezdců je úplně normální, že „zábava na svahu“ přeroste v odjíždění těch nejprogresivnějších triků.

Do kalendáře si určitě zapište datum 5. listopadu, kdy Nitro team přijede do pražského klubu P.M., kde budete mít možnost vidět film „naživo“ a zároveň s Nitro partou zakalit!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!