Honza Nečas by Yan Renelt

Už nějakou dobu jsme vám neposkytli žádný pěkný wallpaper ke stažení, a proto opět rádi rubriku One Shot rozšiřujeme o další kousek. Dneska jde o streetovou lahůdku od Yana Renelta, který vyblejsknul Nečiho.

Další One Shot a zároveň wallpaper pro vás ke stažení je tentokráte streetový. Podíleli se na něm jako rider Honza Nečas a jako fotograf Yan Renelt. Jak se všechno seběhlo vám popíše právě druhý jmenovaný. Dole pod textem si pak můžete stáhnout varianty wallpaperů o rozměrech 1280x80px, 1440x900px1920x1200px, to vše ve dvou variantách. 

Yan:

Tak tenhle spot objevili Karkys s Nečim v industriální zoně poblíž Mostu, která patří Nečiho tátovi, takže jsme si mohli  vymýšlet, co jsme chtěli. Určitě by se na tom místě dalo udělat spousta dalších zajímavých věcí. V plánu bylo například bongování lopaty bagru, ale v zhledem k tomu, že bylo -15°C, tak to všechno šlo celkem pomalu. Shooting tohoto jedinýho spotu nám trval, tušim, asi do jedný ráno. Měli jsme štěstí, že tam s náma byl místní domorodec Honza, který působil jako řidič tahajícího auta, tak jako poskytovatel dobře vyhřáté kanceláře, kde bylo zhruba 80°C.

Kluci několikrát otestovali rychlost a dali první pokusy v rychlosti asi tak 40-​50km/​h. Rail měřil zhruba 5 metrů, tudíž nebyl moc dlouhý. Ze začátku jsem se rozhodl, že to budu brát rybím okem, abych z kluků udělal hrdiny. To ale nevypadalo moc dobře, tak jsem si řekl, že z toho udělám aspoň pořádnou diskotéku. Zvolil jsem jeden 1200ws flash jako contra světlo a 600ws jako druhé světlo proti contra světlu, abych dostal kresbu v jezdci. Po několikahodinovém focení v mínus patnácti jsem mohl veškeré vybavení vyhodit, ale naštěstí Karkys všechno hradil, takže se nic neřešilo.

CAMERA DATA
Fotoaparát: Canon EOS 5D Mark II
Objektiv: EF70-​200mm f/2.8L USM
Clona: f/6.3
ISO: 800

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!