Peetu Piiroinen by Michal Prouza

Minulý týden se v italském Livignu uskutečnila famózní akce Suzuki Nine Knights a my jsme se jí mohli díky Monster Energy osobně zúčastnit. Ještě než vám přineseme report, rozhovory a další materiál, tak tu servírujeme jednu parádní fotku, kterou pořídil náš fotograf Michal Prouza aka Prouzič, a na které Peetu Piiroinen odlétá z corneru kamsi do jiné galaxie...

Rider: Peetu Piiroinen (Burton, Monster Energy, Nike, Giro)
Lokalita: Mottolino /​ Livigno /​ Suzuki Nine Knights 2015
Fotoaparát: Canon EOS 6D
Objektiv: Canon 70-​2000 f/2,8
Clona: f/4,5
Expozice: 1/​4000
ISO: 640
Download: www.freeride.cz/files/download/peetu_oneshot/peetu.jpg

Prouzič: Minulý týden se v italském Livignu konala akce Nine Knights, která letos poprvé přivítala i snowboardisty. Nine Knights není klasický event typu závody, ale jde především o to během jednoho týdne nasbírat co nejvíce materiálu, ať už fotek nebo videí, a posunout snowboarding a freesking zase o něco dál. K tomutu účelu vznikne každý rok v Livignu snowpark obřích rozměrů a já spolu s redakcí Freeride.cz jsme měli možnost být součástí tohodle šílenství. Fotka vznikla při corner shootingu při západu slunce. Rychleji se prý už rozjet nedalo a Suzuki sekera, která stojí na corneru, má poctivých 9,5 metru!!! 

P.S.: Další materiál ze Suzuki Nine Knights 2015 můžete čekat už brzy a my tímto moc děkujeme Monster EnergyJägermeister za support, bez kterého bychom se na tuhle skvělou akci nedostali. Stay tuned.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!