Roman Dlauhý by Michal Prouza

Ve městech se zase na chvíli objevila zima, a tak ti aktivnější vydali za chytáním fotek a záběrů do streetu. Včera proběhl menší shoot v podání dvojky Roman Dlauhý - Michal “Prouzič” Prouza sice na spotu, kde jsme letos už byli, ale vznikla z toho tahle pěkná fotka, takže jsme jí přidali do naší rubriky One Shot. Check it!

Rider: Roman Dlauhý (Burton, Analog, Anon, Life is Porno, Sneaker Barber, 7/​9/​13)
Foto: Michal "Prouzič" Prouza
Trik: Nosepress
Lokalita:
Praha
ISO: 1600
expozice: 1/​2000s
clona: 4.0
ohnisko: 17.00mm
objektiv: Canon EF 17-​40mm f4
tělo: Canon 6D
hi-​res foto: DOWNLOAD

Roman: Klasický úterý a návrat z Plzně do Prahy. Na dálnici peklo a všude to bláto, kterýmu by jsme rádi říkali sníh. Řikám si, to radši nic než tohle. Každopádně příjezd do Prahy byl o dost příjemnější, protože jsem viděl, že něco bílýho zůstává. Na nic nečekám a zkoušim Prouziče jestli nemá chvilku, toho centimetru se prostě musí využít. Rychlá akce, nabírám Míšu a jedem směr Petřín, že tam zaručeně něco půjde. Nakonec jsme to ale přehodnotili a jeli se podívat na novej jekl, na kterym už kluci byli. Blátivej kopeček jsme metodou váleni koulí s příměsí psích výkalů proměnili na rozjezd a dopad a vrhli jsme se na to. Padl nosepress, pár prudících komentářů kolemjdoucích a pak ješte fróňo a bylo hotovo. Hlavní cíl nevyválet se v bahně splněn a my se vracíme domů se super fotkama. Diky čau. 

PS: Po cestě domů jsem si dal ješte Petřínskou sjezdovku :) doporučuju.

instagam: @romandlauhy
facebook: www.facebook.com/RomanDlauhy

Prouzič: V Praze nám opět napadl na dva dny sníh a Roman mi ve 12:30 volá jestli něco nevyhrotíme. Nemáme vybraný žádný nový spot, a tak mě přemlouvá alespoň na fotku někde s Hradem... :D (sám jsem moc nevěděl co od toho čekat). Nabírá mě na Smíchově s tím, že něco najdem a mě napadá spot, který jsme už sice jezdili, ale vzhledem k okolnostem (málo sněhu a času) ideální. Příprava nám trvá o něco déle než jsme čekali, a to kvůli blátu, které je uplně všude. Roman několikrát přilepuje nosepress, ja cvakám a je to. Štěstí, že Roman měl v autě velkou rozloženou kartonovou krabici, na kterou jsem si mohl lehnout, jinak bych byl celý od hlíny, tedy fotka by nebyla. 

PS: Dvakrát nás míjeli policisté na koních, přičemž po druhé cválali kolem nás (přes náš upravený odjezd) a ptali se jestli nám to nevadí, poděkovali a odjeli. 

instagram: @prouzicc
web: www.michalprouza.cz
facebook: www.facebook.com/prouzicphotography

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!