Board Awards - finálové kolo

Před časem jsme vás informovali o anketě Board Awards, v rámci níž bude vyhlášeno pět kategorií, a to: snowboarder roku, nováček roku, legenda/síň slávy, snowpark roku a akce roku, to vše se vztahuje ke kalendářnímu roku 2007. Anketa jde do finálového kola, kde můžete opět svými hlasy ovlivnit celý vývoj...

Z nominační části vzešla do každé kategorie trojice jmen z hlasování po internetu na stránce www.boardawards.cz a dvojice z hlasování odborné poroty Boardmag.czFreeride.czSkaterock.cz. Pro každou kategorii tak vznikla pětka finalistů, pro které už teď můžete hlasovat na webu BoardAwards.cz.

Také v hlasovacím kole hlasují návštěvníci webu BoardAwards.cz a odborná porota složená ze členů redakcí Boardmag.cz, Freeride.czSkaterock.cz, pravidla zůstávají stejná jako v kole nominačním. Pěti (respektive třem) kandidátům zasílají návštěvníci BoardAwards.cz své hlasy, které budou po sečtení tvořit 70% výsledku. Zbylých 30% vzejde od odborné poroty Boardmag - Freeride - Skaterock.

Na webu ankety postupně přibývají miniprofily všech nominovaných. Celá anketa BoardAwards končí 8. prosince a vyhlášení proběhne ve velkém stylu. O místě, datu a dalších podrobnostech se včas dozvíte na Boardmag.cz... A teď se sluší napsat už jenom: Hlasujte!

FINÁLOVÉ NOMINACE SNOW KATEGORIE:

Snowboarder roku:

Honza Zajíc
Tomáš Tuzar
Honza Nečas
Martin Černík
Roman Dlauhý

Nováček roku:

Darek Bergmann
Šárka Pančochová
Patrik Schwarz
Martin Kaňůrek
Tomáš Kašpárek

Legenda /​ Síň slávy:

Ivan Zobák Pelikán
Luděk Váša
Marek Schneider

Snowpark roku:

Dolní Morava
Horní Mísečky - Špindl
Neklid
Rejdice
Bílá

Akce roku:

4x4 Český pohár ve freestyle snowboardingu
HF City Jib 06
O2 Rookie Cup
Volcom Peanut Butter And Rail Jam
Ensi King of Streets Jam

Hlasujte na www.boardawards.cz.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!