Bydlení na kolečkách, část III: Legendary Banked Slalom 2017

Pokračujeme v našich cestách po světě obytných aut, které používají snowboardoví nadšenci k přesunu na hory a bydlení zde. V třetí části se podíváme na letošní ročník akce Legendary Banked Slalom, na který dorazilo opravdu hodně účastníků. A jelikož zde nefunguje dostatečná kapacita ubytování, většina musí bydlet na místním parkovišti a ve svých vozech.

Na Legendary Banked Slalom, který se pořádá na Mt. Baker v americkém státu Washington, jezdí každý rok mnoho jezdců z celého světa. Ti, kteří přijíždějí ve svém nebo půjčeném voze, mohou využít místního kempu, kde stojí jedno obytné auto vedle druhého. Zde spí, jí a prostě žijí a společně oslavují tento svátek snowboardingu. Je to nezapomenutelný zážitek, ráno se probudit s výhledem na Mt. Shuksan, dát si snídani a být mezi prvními na lanu a užít si čerstvý neposkvrněný prašan na této legendární hoře. Zvlášť po boku světových legend, profíků a dalších účastníků. Po ježdění se pak opět vrátit do své obytky a pokračovat ve svém kempování. 

V dnešní galerce si ukážeme přes 30 úžasných aut, která dorazila na letošní ročník. Od osobních aut, přes dodávky, karavaný až po velké autobusy. Který se vám líbí nejvíc? 

Článek převzat z Transworld SNOWboarding.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.