Vyhlášení FINÁLE Ride Public Gallery 2010/2011

Dnes se dostáváme k očekávanému vyhlášení finálového kola Ride Public Gallery 10/11. Novinkou letošního ročníku bylo velké finále, do kterého se nominovali všichni vítězové měsíčních kol v kategoriích FOTO a VIDEO. A jak toto finále dopadlo? Vítěze vám představíme v následujícím článku…

Již po několikáté jsme ve spolupráci s Ride Snowboards uvedli velice oblíbenou rubriku Public Gallery. Možnost výhry zajímavých cen a chuť pochlubit se svými snímky ostatním, je z vaší strany natolik oblíbená, že jsme neváhali a uvedli Public Gallery i tuto sezónu. Tentokrát jsme ale chtěli přidat něco výjimečného, a proto se zrodily hned dvě novinky. První z nich jste mohli sledovat již od prvního kola. Na druhou jste si museli počkat celých šest měsíců. 

Velkým bonusem celé Public Gallery byly komentáře uznávaných českých fotografů a kameramanů. Ti každý měsíc vyhodnocovali a především komentovali finálové kousky. Věříme, že toto vylepšení pomohlo nejednomu fotografovi či kameramanovi nejen z řad soutěžících. Porota ve složení FOTO: David Blažek, Kuba Vlček, Aleš Foff, Karel JadrníčekVIDEO: Honza Cvachovec, Radek Karko, Zdeněk Sopůšek, Mike Straka, Vláďa Turner svou roli zvládla na jedničku a doufáme, že jste s touto novinkou byli spokojeni alespoň tak jako naše redakce.

Na druhou novinku Ride Public Gallery jste si opravdu museli počkat až na úplný konec, kdy jsme sestavili finálovou soupisku. Ta se skládala ze všech výherců (1.-3.místo) jednotlivých měsíčních kol. Ve velkém finále se tak utkalo 18 fotografií a 18 video kousků. Výše zmíněná porota pro finále dostala padáka, a tak jsme za porotce zvolili přímo publikum, tedy vás. Jak jistě víte, všechny finálové materiály byly vystaveny na našem profilu na facebooku a boj mohl začít. 

Každý se k boji postavil podle sebe. Někdo nechal vše náhodě, další rozeslal linky svým přátelům a dál to neřešil, někteří ale chytli příležitost za pačesy a „ospamovali“ co šlo. V jakékoli soutěži, která je vystavena na facebooku, jde o tzv. „lajky“ a pak tedy štěstí přeje těm aktivním. Stejně tomu bylo i v tomto finálovém kole. Lajkovali jste jak o život a výsledkem byli dva výherci, kteří si tak získali celou sezónu avizovanou výhru – snowboardový komplet od hlavy až k patě od Ride Snowboards. A kdo se tedy stal tím nejlepším v kategoriích FOTO a VIDEO? Tady jsou.

V kategorii FOTO si komplet od Ride Snowboards v hodnotě 29.600,- Kč odnáší fotografie Míry Ječmínka. Ten ve finálovém kole nasbíral 413 hlasů a právem mu náleží první místo. 

V kategorii VIDEO putuje stejný komplet od Ride Snowboards v hodnotě 29.600,- Kč na Slovensko. Vítězem se stal Filip Hrkel (Žebrák Holding ORAVA) s následujícím videem. Ten měl 24.5.2011 v čase 23:59:59 u svého videa úctyhodných 837 hlasů.

Pokud vás zajímá, kolik hlasů získali ostatní finalisté, můžete se na TOMTO ODKAZU přesunout do fotogalerie a na TOMTO ODKAZU do videogalerie velkého finále letošní Ride Public Gallery.

Doufáme, že i příští rok budete Ride Public Gallery přízniví, a že se opět budeme těšit vašimi foto a video počiny.

Oběma vítězům gratulujeme a všem ostatním vlastně také, přeci jen každý z nich už minimálně jednou vyhrál. Díky i vám všem za vaše materiály, které v Ride Public Gallery prezentujete, tato rubrika je tu právě pro vás. Myslíme, že dvě letošní novinky byly velkým přínosem celé této rubrice. Pokud by vás ale napadly další novinky, jsme otevřeni jakémukoli názoru a budeme vděčni za všechny dobré nápady. Naše redakční emaily, které najdete ve spodní části našich stránek v odkazu O FREERIDE.CZ, jsou tu pro vás. 

Další zajímavé články

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!

Tradiční RetroJam na Neklidu proběhne již tuto sobotu

Již 12. ročník tradiční oldschool akce “RetroJam” na Neklidu u Božího Daru se uskuteční v sobotu 16.března. Lokálové zvou na nabitej program, parádní set-up a atmosféru staré dobré snb akce, kterou jinde nezažiješ. Více o akci se dozvíš v tomto článku!

Špindl hostí poslední zastávku Snowboard Zezula Tour 2024!

Již tuto sobotu se utkají čeští snowboardisti různých věkových kategorií ve Špindlerově Mlýně na poslední letošní zastávce Snowboard Zezula Kids Tour a MČR juniorů a dospělých!