Vyplň anketu, pomoz nám vylepšit Freeride.cz a vyhraj super ceny!

Naše čtenářky a naši čtenáři, celé léto intenzivně pracujeme na nové verzi našeho magazínu a od podzimu tak chystáme spousty radikálních změn. A protože nám nejvíce záleží právě na vás a na tom, co byste chtěli v budoucnu na Freeride.cz vidět a číst, připravili jsme si pro vás tuto anketu.

Magazín Freeride.cz pro vás přináší novinky ze světa akčních sportů už neuvěřitelných 18 let a my jsme maximálně vděční za vaší dlouholetou přízeň! Doufáme, že uvítáte velké změny, které pro vás chystáme od druhé poloviny září. Nejen, že náš /​ váš magazín dostane kompletně nový, moderní design a uživatelsky mnohem příjemnější platformu, zároveň ale chystáme výrazně “občerstvit” i to, co je pro každé médium to nejdůležitější - jeho obsah. A protože vám chceme dávat to, co dostat chcete, je pro nás absolutně nejdůležitější o co máte zájem, co vás zajímá, a co by vás k nám na Freeride.cz vždy táhlo zpět.

Dali jsme tak dohromady následující anketu, která nám moc pomůže v našem zlepšování. Žádáme tímto všechny z vás, abyste si vyčlenili pár minut svého času, vyplnili nám dotazník a dali nám tím vědět vaše názory, požadavky, názory, kritiky a prostě všechno, co by nás mohlo posunout zase o krok dál. Nemusíte se ničeho bát, anketa je zcela anonymní.

A abychom vás namotivovali i něčím víc než dobrým pocitem z pomoci nám a potažmo sobě jako našim čtenářům, připravili jsme si pro vás několik zajímavých cen z naší nejnovější merch kolekce. Anketu můžete vyplňovat až do 31. srpna 2018 a hned 1. září vylosujeme z došlých odpovědí 5 šťastlivců, kterým zašleme následující dárečky:

1. cena: mikina s kapucí Freeride.cz Logo Charcoal M
2. cena: kšiltovka snapback Freeride.cz Logo Black
3. cena: pánské triko Freeride.cz Trust Black M
4. cena: ručník Freeride.cz Camo 100x50
5. cena: gymbag Freeride.cz Trust

Jedinou podmínkou pro účast ve slosování je uvedení vašeho e-​mailu, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat. Pokud nechcete svůj e-​mail uvádět a nechat tak svojí anketu zcela anonymní, není problém, jen logicky nebudete zařazeni do slosování.

Předem MOC DĚKUJEME za váš čas!
Freeride.cz crew

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...