Banshee Bungee oficiálně v ČR

Určitě jste o ní už slyšeli. Guma, kterou se můžete nechat roztáhnout na rail, zídku, wallride nebo jakýkoliv jiný spot. Věc, která bourá jakékoliv limity při pokořování různých spotů, je konečně oficiálně k dostání v ČR!

Banshee Bungee je novým produktem, nejen pro snowboardovou a skateboardovou scenu, který vám dává konstantní rychlost a eliminuje nutnost stavět si rozjedové rampy, auta, nebo si jednoduše vybírat jen ty místa, kde je přírodní rozjezd. Odkrývá tak možnosti dosahovat dříve nemyslitelných spotů... "Stretch your limits!"

Společnost Banshee Bungee má sídlo ve státě Utah v Salt Lake City. Naše pobočka - Banshee Bungee EastSide má sídlo v Praze a společně se Shred For Fun vám tuto novinku nabízí na internetovém obchodě www.shredstore.net. Po zadání sousloví Banshee Bungee EastSide na sociální síti Facebook se rychle dostanete k čerstvým videím a více informacím.

Bangee se dodává ve dvou velikostech, 3 a 6 metrů. 6metrová varianta na rovině postačí k získání až 40km/​hod. Bangee má využití jak na snowboardu, skateboardu, tak i na longboardech, wakeboardech či wakeskatu.

Cena je pro 6metrovou variantu 6.500Kč a pro 3metrovou 4.500Kč. Pro více informací kontaktujte jirkamalis@gmail.com, nebo volejte telefoní číslo 776613506. Spolu taky budeme utvářet komunitu a publikovat zkušenosti s Bungee na stránkách Facebooku. Každý kdo se chce přidat má možnost a také šanci dohodnout si individuální cenu v rámci spolupráce. Je taky možné se dohodnout na výše uvedeném mailu, gumu si půjčit a vyzkoušet. 

Díky za váš čas a těšíme se na viděnou v ulicích. Přejeme všem krásnou zimu a snad i brzy více sněhu. BB EastSide

PROMO KLIP BB EASTSIDE:

PROMO KLIP BB WORLDWIDE:

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...