Burton party - Standing Sideways Tour 2011

Další snowboardový mejdan se blíží! Už v úterý 27. září si budete moci v pražském klubu nejen vychutnat premiéru nového Burton filmu Standing Sideways, ale také se potkat s Terjem Haakonsenem, Jussim Oksanenem, Markem McMorissem a dalšími.

Po dvou letech, po 730 dnech a 17.520 hodinách je to tady! Nový film od Burton snowboards s názvem Standing Sideways přichází do České republiky! Stane se tak již příští úterý 27.9. v pražském KC Vltavská a bude to opět událost roku. 

Proč si to myslíme? Je tomu tak pokaždé, když představujeme nový film od Burtonu, ale tentokrát přivážíme i jeho aktéry, kterými nebude nikdo jiný, než legenda Terje Haakonsen, Jussi Oksanen a další. Jaký máme další důvod? Přinášíme vám exkluzivní koncert G-​Point Hunters, tedy koncert mistrů Romana HoléhoMatěje Ruprta. A co dále? Djský set mistrů RobotaJorgose, kteří si to rozdají písničku po písničce za doprovodu Dje Akvamena. A co na závěr? Další překvapení v podobě autogramiády všech jezdců nebo video chill out s Burton filmy za posledních deset let.

Nemusíte se obávat ani žízně. Prostor KC Vltavská, který bez problémů pojme až 1500 diváků, vám nabídne nespočet barů, kde nebude chybět ledově namražený Jägermeister nebo vychlazený Desperados, a to za velmi skvělé ceny. Ještě vám to nebude stačit? Pojďme se tedy podívat koho na místě potkáte. Mimo již zmíněných legend Terjeho HaakonsenaJussiho Oksanena to bude např. Marc McMorris, Ethan Deiss nebo Kazu Kokubo. Právě oni uvedou a pokřtí svůj film, který vám promítneme na speciálním plátně o velikosti 8x5metrů za zvuku koncertního ozvučení.

A navíc pokud se v úterý 27.9. před mejdanem přijdete podívat do našeho Storu#13 ve Vodičkově ulici, čeká na vás sleva 13% na veškeré nové zboží. 

Pamatujte - vždy stůjte bokem! 

Kdy: Úterý 27.9. 20:00
Kde: KC Vltavská, Bubenská 1, Praha 7
Živě: G-​Point Hunters, Dj Robot vs Jorgos, Dj Akvamen
Autogramiáda: Terje Haakonsen, Jussi Oksanen, Mark McMorris, Ethan Deiss, Kazu Kokubo
Tiscali.cz /​ Doklubu.cz video chill out
Vstup: 120,- Kč

Partneři: Burton snowboards, RED, Anon, Jägermeister, Desperados, TV Óčko, Radio Spin, Freeride.cz, Freemagazine.cz, Studentskaleta.cz, Tiscali.cz, Doklubu.cz

Trailer #02

Final Trailer

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!