Dokument At Equlibrium je k mání na netu

Kluci z Blickinsfreie se již několik let věnují systematickému mapování snowboardových scén střední a východní Evropy. Jejich poslední film se jmenuje At Equlibrium a je právě teď je možné získat ho v HD kvalitě...

Německou produkci Blickinsfreie jsme vám na našem webu představovali již několikrát. A právem. Tahle parta okolo René Eckerta se již řadu let systematicky zaměřuje na snowboardové scény v zemích střední a východní Evropy. Výsledkem pak jsou snowboardové dokumenty, které ukazují nejenom podobu snowboardingu v dané zemi, ale zároveň představuje lokály, klíčové osobnosti dané scény a nepřímo přináší jednoduché ale milé sdělení. Všichni, kdo propadli sněžnému prknu, jsou si ve finále hodně podobní, ať už jsou odkudkoliv. 

V jejich hledáčku se dosud objevilo Polsko (Poland – A snowboard documentary - odkaz ZDE), Slovensko (Slovakia - true movie about snowboarding - odkaz ZDE), Rumunsko (From Romania with Love - odkaz ZDE) a nejnověji Bulharsko. Ano, a jsme u podstaty věci. U filmu AT EQUILIBRIUM, který vznikl mimo jiné díky spolupráci s Ripzone EuropeBigAirBag. O celkovém konceptu filmu jsme již psali ZDE. Nyní ale máte možnost stáhnout s z webu HD kopii zmíněného filmu. Není to zadarmo. Přestože jsme si všichni zvykli na trvalý přísun snowboardových videí grátis, za tohle je třeba zaplatit necelých 5 Euro. Za to si můžete stáhnout HD verzi At Equlibrium, ale rovněž podpoříte vznik dalšího pokračování. Tvůrci z Blickinsfreie mají v merku Irán a myslím, že my v FRedakci nejsme jediní, koho by zajímalo, “jak se žije” iránským snowboardistům. Takže dát za At Equlibrium stejně peněz, jako cca za pět piv nám přijde jako dobrej obchod.

Navíc tvůrci lákají také na další bonusy, pro ty, co je podpoří.

Majitel 111té kopie se rovněž stane majitelem originálního setu digitálních fotografií, které vznikly při natáčení.

Majitel 333té kopie se může těšit na balík všech filmů od BLICKINSFREIE v HD (poskytováno digitálně)

Majitel 666té kopie se může těšit na na trička od Ripzone

Majiteli 999té kopie přijedou domů zahrát na privátní koncert PlayFellow, což bohužel ale platí pouze v případě že bydlíte v Německu.

Každopádně AT EQULIBRIUM se vydalo do světa a je jen na vás jak s tím naložíte. Ještě jedna poznámka na okraj. V At Equlibrium se kromě bulharských snowboarders objeví také Marc Swoboda, Thomas Franc a hlavně náš Darek Bergmann! To jen abychom vám pomohli s rozhodováním :-)

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!