Freeride.cz Karneval 2011

Freeride.cz a Snowpunx pro vás po roce opět chystají nejoriginálnější akci na českých horách. Olešnice v Orlických horách a místní Nugget Snowpunx snowpark se bude už potřetí hemžit desítkami individuí v maskách. A u toho prostě musíte být!

Tradice Freeride.cz Karnevalu sahá do roku 2009, kdy proběhl vůbec první ročník. Pravda, původně nápad pochází právě od místní Snowpunx party, které se ale Karneval podařilo zrealizovat právě až ve spolupráci s naším webem, který byl odjakživa příznivcem tohoto koutku republiky :-) Kdo zná Čihalku, ten ví, že právě tady, na samotě u lesa blízko polských hranic, leží česká snowboardová “srdcovka”. Přesně tady se totiž kloubí pravý punk s láskou ke snowboardingu tím nejlepším a nejoriginálnějším způsobem. A právě proto jsme moc rádi, že vás můžeme pozvat na třetí ročník Freeride.cz Karnevalu na tohle parádní  místo.

Letošní Karneval proběhne už tuto sobotu 26. únoraNugget Snowpunx snowparku Čihalka v Olešnici v Orlických horách. Jsme moc rádi, že letos celá akce proběhne ve spolupráci s partnery Snowboard-Zezula.cz, Flow, Gravity, Bern, Amplifi, NXTZ, EpsonStudentskaleta.cz. Díky nim se můžete těšit na spoustu dárků, které budou rozházeny mezi dav během večerní afterpárty. Základní info - nejdůležitější je mít masku jakéhokoliv druhu, typu a velikosti. Kdo dorazí bez masky, je hnědej!

Program akce? V podstatě není :-) Prostě doražte v sobotu na Čihalku, kde pro vás bude připraven hódně vymazlenej originální park se spoustou zajímavých překážek. Celodenní permice bude k mání za krásných 270Kč, oficiální začátek akce je v ještě krásnějších 12 hodin, s tím, že vlek bude jezdit už od ranních devíti. Park bude odspoda až nahoru ozvučen, takže se můžete těšit na tradiční “hamrotéku” v podání DJ Hammera.

Dole pod parkem najdete stánek Freeride.cz, kde si budete moci vzít FR stickerky, zakoupit FR trička, poklábosit s FR partičkou nebo třeba schovat batožinu. Hned vedle pak bude stánek Epson, kde se necháte zdarma nafotit a získáte tak originální fotky ve svých karnevalových maskách. Nebude chybět ani stánek Flow s test centrem a ukázkou prken a vázek této značky. Přímo na svahu najdete také stánek Jägermeister, kde vás Jäger holky pohostí bylinkovým mokem za supr ceny.

Ve snowparku se zjeví i naše fotografka Bára Berdychová, která bude fotit jak pro fotogalerii na Freeride.cz, tak pro speciální Snowboard-Zezula.cz Facebook Contest, jehož koncept už taky znáte z Just Ridu. Tentokráte ale bude zajímavější o to, že nepůjde jen o fotky triků, ale především masek. Dva týdny po akci budete moci na FB dávat “lajky” a první tři vyhrají kredity na nákup na Snowboard-Zezula.cz. První získá voucher na 2000Kč, druhý na 1000Kč a třetí na 500Kč. Takže další motivace vyladit co nejoriginálnější masku!

Na Čihalku se dostaví i sám autor známého Snowporningu a jeden z hlavních aktérů “hnutí” Life is Porno Radek “Karkys” Karko, který bude celou akci natáčet a poté z ní sestříhá videjko. Bavit vás bude po celý den znalec místních poměrů a léty prověřený spíkr Honzík Protivanský. Občerstvení bude možné v horské boudě Čihalka i před ní, kde se budou prodávat nápoje a také točit kýta!

Samozřejmostí a nedílnou součástí Karnevalu je večerní mejdan, který ani letos nebude chybět v plný palbě. Afterparty se uskuteční v partystanu přímo na parkáči za horskou boudou Čihalka a zahrají na něm živě kapely Pitocha (punk-​lo-​fi /​ WEB kapely), Coolers (funky popíček /​ WEB kapely), DJ’s Rita (gipsy balkan beats), Electrom (electro /​ WEB) a Víťák (disko breaky). Vstup ZDARMA. Při večerní afterparty bude u partystanu až do rána otevřené okýnko, kde najdete libůstky jako tortila, hamburgery, gulášovka a teplé nápoje.

Ohledně ubytování mrkněte na www.olesnice.net a zamlouvejte co to jde, protože kapacita Olešnice a okolí dost rychle klesá. A v neposlední řadě - svojí účast můžete potvrdit na FB stránce akce.

FREERIDE.CZ & SNOWPUNX & SNOWBOARD-ZEZULA.CZ SE NA VÁS TĚŠÍ!!!

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...