Horsefeathers Snowmonkeys Snowboard Camp

Podzim je ideální možností jak se přiučit něčemu novému a kde by se to dalo lépe než na ledovci za dohledu profesionálcích koučů. Horsefeathers společně s Bataleon Snowboards letos organizuje dva týdny campů v italském Val Senales. Více už v ofiko článku od organizátorů

Už se nemůžete dočkat zimy? No tak vyražte s námi na Horsefeathers Snowmonkeys Camp do Val Senales! Gentlemen Nitro snowpark na na tomto ledovci má rozlohu 120 000 m2 a nachází se ve výšce 3 000 metrů nad mořem. Park má pět linií překážek a to: Easy kicker line, Easy jib line, Medium line, Pro line a Pro rail line. Díky tomuto širokému výběru si v parku přijdou na své jak začátečníci, tak i pokročilí a profíci. Skoky ve snowparku mají table od 1,5 metru až po monster 25 metrový. Na campu vás ale samozřejmě čeká víc než jen ježdění a tak se těšíme na super zábavu a pojezd ve Val Senales!



Kde? Schnalstal Val Senales, Jižní Tyrolsko, Itálie



Co vás čeká

- každodenní snowboarding v upraveném snowparku
- coaching ve snowparku s Bataleon a Horsefeathers team jezdci
- večerní videocouching

- doplňkový program pro campery: jóga, slackline, indooboard, jednokolky, grill party
- testování snowboardů BATALEON zdarma
- soutěže pro campery o věcné ceny
- občerstvení od sponzora Big Shock zdarma

- závody pro campery 

Ubytování

Ubytovaní pro campery je zajištěné v Top Residence Kurz, která je umístěna zhruba 80 metrů od dolní stanice lanovky. V její blízkosti se nachází supermarket, bankomat a další služby jako kavárny, restaurace, pizzerie, klub a u hotelu je také skatepark. V rámci ubytování mají campeři také zdarma vstup do sauny a plaveckého bazénu. Ubytování je v apartmánech pro 4 - 5 osob a každý je vybaven kuchyňkou a ledničkou. 



Ceny


Týden 1: 16.10. - 22.10. 2011

Camp s polopenzí: 400 EUR

Camp bez jídla: 300 EUR

Týden 2: 23.10 - 28.10. 2011

Camp s polopenzí: 345 EUR

Camp bez jídla: 265 EUR

Týden 1 + Týden 2 = DOUBLE (16.10. - 28.10)
Camp s polopenzí: 750 EUR
Camp bez jídla: 530 EUR

Více informací najdete NA TOMTO ODKAZU.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.