Ischgl opět láme světové rekordy

Ischgl, tyrolská metropole životního stylu, nabízí nejen prvotřídní zábavu na sněhu, ale každoročně boduje také špičkovým zábavním programem. V sezoně 2014/2015 budou díky nové lanovce opět překonány všechny rekordy.

Dokonale upravené sjezdovky se snovými sněhovými podmínkami, největší propojený freestyle park v Evropě a rozlehlé areály s prachovým sněhem zaručují v oblasti Silvretta-​Arena bezstarostnou zimní zábavu od 27.11.2014 do 03.05.2015. A protože Ischgl nikdy neusíná na vavřínech, přinese i tato sezona překonání všech dosavadních rekordů.

I proto se otevírá zbrusu nová oběžná lanová dráha 3-​S Pardatschgrat s progresivním třílanovým systémem. Nová lanovka vyveze zimní sportovce v kabinách pro 28 osob z východního centra obce v rekordním čase a bez mezistanice přímo až na 2.624m vysoký Pardatschgrat. Lanovka naráz překonává 1.251 výškových metrů, což je největší výškový rozdíl na světě.

Jednodenní skipas je tu k dostání pro všechny, kdo chtějí okusit pocit „světového rekordmana“ na vlastní kůži, a to již od 45,- €. Bližší informace o cenách skipasů a slevách najdete na www.ischgl.com.

Obsah tohoto článku je reklamním sdělením.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!