Jäger VIBES Party s Freeride.cz už tuhle sobotu!

Už tuhle sobotu 10. května se v klubu Roxy odehraje pražská premiéra unikátního hudebního projektu Jäger VIBES, jehož základ tvoří čtyři DJs, které často vídáte na našich akcích a mejdanech. Co se na vás v sobotu v Roxy všechno chystá včetně pestrého programu v režii Freeride.cz se dozvíte právě teď a tady.

Připravte se na pořádnou Jägermeister divočinu, kterou roztočí už v sobotu multižánrový projekt Jäger VIBES, skládající se z několika DJs, muzikantů a tanečníků, v pražském klubu Roxy. Pokud jste ještě nestihli rozhovor s DJs, které znáte i z většiny Freeride.cz akcí, tedy Akvamenem, Robotem, NobodymN'Zymem, můžete to dohnat na tomto odkazu. Teď už ale podrobné info. 

Co: Jäger VIBES - All On One Stage!
Kdo: NobodyListen, Akvamen, Robot, N’Zym, Rae Montana, Boodya, Pentifull Crew, Radimo + special guest
Kdy: sobota 10. května 2014, start 20:00
Kde: klub Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha 1
Vstup: 100Kč

JÄGER VIBES

Čtyři elitní djs, dva bubeníci, výborný saxofonista a profesionální tanečníci breakdance na jednom podiu ve speciální show. Ledově namražený Jägermeister představuje nový koncept párty a zábavy. Unikátní spojení živého hudebního nástroje, tance a DJingu na jenom podiu během jedné noci. Takhle by se ve stručnosti dala popsat nově připravovaná párty noc, která se v sobotu 10.5.2014 uskuteční v pražském klubu Roxy. To je Jäger VIBES.

Za mixpultem se během večera vystřídají zkušení čeští DJs, kteří pravidelně vystupují na těch nejrozjetějších mejdanech. O koho půjde? Mladý talentovaný DJ a producent NobodyListen, který ve svých dvaceti letech již zaznamenal mnoho úspěchů a mimo jiné na Hip Hop Kempu roztančil dvacetitisícový dav. Dalším, kdo se postará o obsluhu DJského nádobíčka, bude Akvamen, jehož sety si můžete pamatovat z většiny afterparties k českým snowboardovým a freeski akcím. Chybět nebude ani matador a nedilná součást každé party DJ Robot. Na žádném Jägermeister mejdanu nesmí chybět ani výborný N'Zym, který namíchá energií nabité mashupy přímo na místě.

Jakuž bylo řečeno v rámci Jäger VIBES vystoupí live performeři různých odvětví. Asi nejznámější tváří bude saxofonista a kapelník skupin Prago Union a Champion Sound, kterému nikde neřekne jinak než Radimo. Další zajímavou fůzí mezi Djem a živým nástrojem bude spojení s live bubeníky Rae Montana (známý např. z kapely Clou) a Boodya. Aby bylo i na co koukat, do celé show se zapojí profi breakdance tanečníci z partičky Pentifull Crew. Překvapením večera bude představení speciálního hosta, který se stane součástí VIBES family a následně bude vystupovat pod hlavičkou Jägermeister.

Během večera se na podiu vystřídají všichni vystupující a vše vyvrcholí společným patnáctiminutovým setem, který bude k vidění pouze v rámci této noci v Roxy. Součástí představení bude i vizuální show v produkci party Lunchmeat.

FREERIDE.CZ CHILL-​OUT

Úzká spolupráce JägermeisteruFreeride.cz pokračuje i na této akci. Sice se může zdát, že sobotní mejdan s tím co děláme úplně nesouvisí, ale není to úplně pravda. Základ projektu Jäger VIBES tvoří čtyři DJs, které často vídáte na našich akcích a mejdanech, se kterými se jistě pojí mnoho vašich zážitků ;-) Freeride.cz crew pro vás chystá několik zajímavých aktivit, které najdete v chill-​out baru v zadní části klubu. Především to bude klasická tombola, v níž je připraveno celkem 121 cen (!!!), dále si bude každý z vás moci nechat vyrobit placku s vlastním designem nebo navrhnout design FR loga a vyhrát následně cenu v contestu na Facebooku. To všechno za pohodové hudby party kolem našeho kamaráda "F.D.P."

TOMBOLA O 121 CEN

Tombola bude probíhat stejně jako na posledních Freeride.cz mejdanech, takže se nemusíte bát nudného a zdlouhavého losování. Jednoduše přijdete k nám do chill-​outu a za lístek, který dostanete u vstupu, budete mít možnost zalovit v míse plné odznáčků. Pokud budete mít štěstí a vytáhnete si výherní placku, rovnou si odnesete cenu. A pokud ne, tak alespoň vytáhnutý odznáček na památku. Jedním pokusem to pro vás samozřejmě nemusí končit, další losování vás bude stát jen dvacku! A co je ve hře? Celkem 100 z vás si odnese originální tkaničkové opasky Freeride.cz x 7/​9/​13, dále bude v osudí 10 balíčků placek Freeride.cz, 3 kulichy Freeride.cz x Proud Beanies, 3 pánská a 3 dámská trička Freeride.cz a jako nejhodnotnější ceny 2 mikiny Freeride.cz. Dohromady tedy celkem 121 cen!

UDĚLEJ SI VLASTNÍ PLACKU

Placky neboli odznáčky jsou nedílnou součástí Freeride.cz a tentokrát jsme pro vás připravili lahůdku. Každý z vás si totiž na Jäger VIBES mejdanu bude moci nechat přímo ve Freeride.cz chill-​outu udělat placku se svým vlastnoručně připraveným designem! V chill-​outu budete mít připravené šablony buď s logem FR nebo úplně čisté, a zároveň pastelky, fixy a další malovací potřeby tak, abyste mohli nechat popustit uzdu své kreativity. Naše slečna "plackovačka" vám placku na počkání vyrobí a hned si jí budete moci připnout na své ošacení.

SOUTĚŽ O DESIGN FR LOGA

Další zábavu vám během odpočinku před nebo po hlavním kulturním programu na stagi zajistí naše speciální designová soutěž. V chill-​outu budou připravené A4ky s předkresleným outline logem Freeride.cz, které budete moci vybarvit nebo do něj nakreslit co se vám zlíbí. Odevzdané výtvory budou průběžně vyvěšovány rovnou na místě a hlavně je následně po akci oskenujeme, natáhneme na Freeride.cz facebookovou page a na základě liků následně vybereme vítězný design, jehož autor vyhraje mikinu Freeride.cz dle vlastního výběru.

MUSIC by F.D.P. & CO.

Nebyl by to chill-​out bez hudebního podkresu, který zajistí naši kamarádi F.D.P. (Filip De Pina), mimo jiné snb kouč z akcí Just Ride, s ToffouLishackem. Můžete se tak těšit na pohodu v rytmech breakbeatufunku.

Na akci Jäger VIBES - All In One Stage vás zve Jägermeister a Freeride.cz. Doražte, těšíme se na vás! 

Foto: Bára Berdychová /​ Jägermeister

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!